Over Ons

The Hague Real Estate Services staat voor verbinden. En dat verbinden doen we elke dag met passie en volle overtuiging. Hier staan wij iedere ochtend met liefde voor op. Een betrouwbare klant vinden voor een betrouwbare opdrachtgever, dat is wat wij graag doen.

Wij zijn een makelaarskantoor in Den Haag bestaande uit gedreven professionals die binnen hun vakgebied tot de besten behoren. Ons aanbod en advies kenmerkt zich door exclusief en kwalitatief vastgoed in combinatie met een persoonlijke en service gerichte verkoopstrategie.

Wij zijn gespecialiseerd in de verschillende facetten van het onroerend goed; verkoop, verhuur, vastgoedmanagement, short stay, taxaties én beleggen. Hierin richten wij ons op zowel professionals als particulieren en opereren in een ijzersterk netwerk.

Met een pragmatische aanpak bewijst The Hague Real Estate Services de diversiteit in de branche en onderscheiden wij ons van de traditionele aanbieders. Wij willen het absolute A-merk zijn in betrouwbaar vastgoedadvies. Los van welke marktsituatie dan ook zullen wij ons differentiëren van de massa op basis van een relatie gedreven aanpak. Wij geloven in verbinden, een samensmelting van kennis om een universele aanpak te realiseren.

Als makelaar moeten wij op veel gebieden expertise hebben. Zo verkoopt of verhuurt een huis zich niet vanzelf. Een huis moet onder de aandacht gebracht worden van de geïnteresseerde doelgroep. Op dat gebied zijn wij continue bezig met marketing. Wij zijn een verbindende makelaar in regio Den Haag. Verhuurders, huurders, verkopers, kopers, notarissen, financiers, onderhoudsbedrijven, fotografen, woningstylisten, relocatiebureaus, alle partijen zijn verbonden is ons netwerk. Daarnaast heeft The Hague Real Estate Services alleen maar professionals in huis die er voor zorgen dat de kwaliteit van onze dienstverlening hoog blijft.

The Hague real Estate Services is een erkend NVM makelaar. NVM staat voor Nederlandse Vereniging van Makelaars en taxateurs in onroerende goederen. De NVM is dé makelaarsvereniging voor makelaars. Hierbij zijn zij de grootste van Nederland. De vereniging is opgericht in 1898 en is gevestigd in Nieuwegein. De NVM ondersteunt doelgericht aan de aangesloten makelaars. Hierbij zijn zij werkzaam op ieder marktsegment. Namens de aangesloten makelaars behartigt de NVM de belangen richting de overheid en op politiek gebied. Momenteel zijn er ongeveer 4100 taxateurs en makelaars aangesloten bij het NVM.

Gecertificeerd
NVM
Funda
NWWI
Vastgoed certificaat
Pararius
9.2 Verhuur - 122 beoordelingen
8.7 Aankoop - 7 beoordelingen
100% Zou deze makelaar aanbevelen
Alle beoordelingen

"Charmante en zakelijk adequate intake met goed advies; snelle en prettige service; verhuurd binnen een week voor een juiste huurprijs aan prettige expats. Prima bemiddelingsbureau!"

Eigenaar Paul Gabriëlstraat 47