Over Ons

Den Haag Makelaar

Makelaar The Hague Real Estate Services uit Den Haag combineert de kracht van 4 vastgoedprofessionals alsmede de rest van het team, in het luxe segment binnen het vastgoed. Deze makelaar onderscheidt zich namelijk van de traditionele markt met een focus op zowel professionals, expats als ook particulieren. The Hague Real Estate Services staat daarom voor een hoogwaardige en veelzijdige service. Wij zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in de verschillende facetten van het onroerend goed. Vooral in de huur en verhuur van luxe woningen en appartementen zijn wij een sterke partner. Ook hebben wij geregeld prachtige koopwoningen te koop staan.

Full service makelaar Den Haag

The Hague Real Estate Services is een Full service makelaar. Full service betekent het volledige pakket aan dienstverlening. Dat begint met een taxatie en een adviesgesprek en het eindigt bij de notaris. Een full service makelaar neemt bijvoorbeeld het gehele verkooptraject of aankooptraject van een woning of appartement voor zijn rekening. Op die manier ontzorgt de makelaar u van A tot en met Z.

Den Haag Makelaar – Makelaar Wassenaar – Makelaar Voorburg

Als NVM Makelaar uit Den Haag bieden wij kwalitatief goede woningen aan met een hoog afwerkingsniveau en exclusieve uitstraling. Wij zijn gespecialiseerd in de verschillende facetten van onroerend goed, zoals bijvoorbeeld:

 1. Huur & verhuur van woningen in Den Haag, Wassenaar, Rijswijk & Voorburg – Leidschendam;
 2. Verkoop en of aankoop van woningen;
 3. Vastgoedmanagement;
 4. Short-stay;
 5. Taxatie van uw woning of investering;
 6. Expat Home Service

We richten ons op zowel professionele beleggers als particulieren. Bovendien opereren we in een zeer sterk netwerk.

Beste verhuurmakelaar in Den Haag

Met een pragmatische aanpak bewijst NVM Makelaar The Hague Real Estate Services de diversiteit in de branche. Daarmee onderscheiden wij ons van de traditionele aanbieders in de regio Den Haag. Wij zijn uw partij in betrouwbaar vastgoedadvies. Los van welke marktsituatie dan ook, zullen wij ons namelijk onderscheiden van de massa op basis van een relatie gedreven en persoonlijk aanpak.

Exclusief

Wij bieden hoogwaardige, turn-key appartementen in Den Haag, Wassenaar, Rijswijk en Leidschendam – Voorburg met een uitstekende afwerking en een geweldige uitstraling.

Full Service

Wij zijn een ervaren, Full service (verhuur) makelaar in Den Haag met marktkennis, een geweldig netwerk en een enthousiast team.

Oplossingsgericht

Nee is bij ons geen antwoord! Wij gaan daarom door tot we de beste deal hebben.

Persoonlijk

Ons team van (verhuur) makelaars kennen alle woningen persoonlijk. Op deze wijze behalen wij het beste en snelste resultaat voor u.

Discreet

De aankoop of verkoop van een woning zijn bijna altijd belangrijke beslissingen in een mensenleven. Daarom staan zorgvuldigheid & discretie bij ons hoog in het vaandel.

Klanttevredenheid

Onze verhuurders geven ons via Funda gemiddeld een 9.4 als beoordeling op zaken als: lokale marktkennis, deskundigheid, service & begeleiding & prijs & kwaliteit. Daar zijn wij bijzonder trots op.

Beoordelingen

Lees hier al onze verhuurbeoordelingen.

NVM Makelaar Den Haag

The Hague Real Estate Services is een erkend NVM makelaarskantoor in Den Haag. NVM staat voor Nederlandse Vereniging van Makelaars en taxateurs in onroerende goederen. De NVM is dé makelaarsvereniging voor makelaars. Hierin zijn zij de grootste van Nederland. De vereniging is opgericht in 1898 en is gevestigd in Nieuwegein. De NVM ondersteunt doelgericht aan de aangesloten makelaars. Hierbij zijn zij werkzaam op ieder marktsegment. Namens de aangesloten makelaars behartigt de NVM de belangen richting de overheid en op politiek gebied. Momenteel zijn er ongeveer 4100 taxateurs en makelaars aangesloten bij het NVM. Daarom kunt u bij ons terecht voor:

 • Advies over puntentelling.
 • Advies voor goedkeuring bank.
 • Styling van uw woning.
 • Hoge kwaliteit foto’s en tekst.
 • NVM huurcontract.
 • Zoeken én vinden van de beste match.
 • Beheer van uw woning

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Full service makelaarskantoor The Hague Real Estate Services staat midden in de samenleving. Daarom zijn wij bijvoorbeeld ambassadeur van Stichting het Babyhuis.

Wat doet Stichting het Babyhuis?

Stichting het Babyhuis biedt opvang, zorg en begeleiding aan (aanstaande) moeders om hen te ondersteunen bij het moederschap. Er wordt namelijk gewerkt aan een veilige hechtingsrelatie tussen moeder en kind en het uiteindelijke doel is, dat zij zelfstandig kunnen wonen in een veilig en gezond leefklimaat.

Lees ook onze blogs over expats en het verhuren van woningen

Makelaar inschakelen
Gecertificeerd
NVM
Funda
NWWI
Vastgoed certificaat
Register-taxateur
Pararius
9.6 Verhuur - 122 beoordelingen
9.8 Aankoop - 7 beoordelingen
100% Zou deze makelaar aanbevelen
Alle beoordelingen

"Wederom een uitstekend verlopen verhuur met dit kantoor. Na vertrek huidige huurder kan de nieuwe huurder direct in het appartement zijn intrek nemen. Wederom geen dag leegstand !"

Eigenaar Valeriusstraat 14
TOP