The Hague Real Estate

OVER DÉ FULL SERVICE MAKELAAR IN DEN HAAG

TROTSE SPONSOR

Die menselijkheid, daar draait het bij ons dus om. Dat blijft niet binnen de muren van ons bedrijf. Daarom zijn we ook trotse sponsor van veel lokale (en behoorlijk fanatieke) sportclubs en zijn we ambassadeur van het Babyhuis. 

BLIJF OP DE HOOGTE VIA ONZE NIEUWSBRIEF:

Over ons

Dit is Manon

Manon is de enorme drive achter The Hague Real Estate Services. Zij gaat voor alle klanten tot het gaatje. Want we zijn niet gewoon bezig met woningen, we bouwen toekomsten. Dus het moet écht kloppen. Met haar - zeg maar gerust - flamboyante karakter en grenzeloze mensenkennis pikt zij precies de goede kandidaten uit. En met haar vooruitziende blik gaat ze voor die match die past. Zodat (ver)huurders en (ver)kopers gewoon hartstikke happy zijn. 


Dit is Onno

Onno is Manons tegenpool. Denk: rust, structuur en enorme precisie. Hij brengt de kaders binnen The Hague Real Estate Services en zorgt dat klanten een zorgeloze deal krijgen. Tot in de puntjes op de i van het papierwerk geregeld, dat idee. Is er een kink in de kabel? Dan zorgt Onno voor de ontzorging, zodat onze klanten daar niks van merken. En gewoon kunnen genieten van de (ver)huur of (ver)koop van hun woning. 


…en dit is het team van The Hague Real Estate Services

We hebben (gelukkig!) ook nog een team van toppers om ons heen. Mensen die stuk voor stuk uitblinken in wat ze doen en best een beetje buiten de lijntjes durven te kleuren. Want bij ons draait het om één ding: menselijkheid. In ons team, onze klanten en in de matches die we maken. En dat laatste doen we – als we onze reviews mogen geloven - best goed: