verhuurmakelaar Den Haag

VERHUURMAKELAAR IN DEN HAAG

Je woning is waardevol. Dat is uit te drukken in geld, maar het is meer dan dat. Het is een plek waar jij een betrouwbare huurder voor zoekt. Iemand die past in het plaatje: op financieel én persoonlijk vlak. We vinden de mooiste match voor je: die integere expat, langdurige bewoner of ideale samenwerking. 


✓ Vrijblijvend verhuuradvies

✓ Groot internationaal netwerk

✓ Inclusief creditcheck, NVM-huurovereenkomst en opleverrapport


Meer dan een verhuurmakelaar

Wij draaien al heel wat jaren mee op de exclusieve woningmarkt van Den Haag. Daardoor hebben we inmiddels een uitgebreid (internationaal) netwerk van verhurende partijen en internationale organisaties. Bedrijven die altijd op zoek zijn naar een passende plek voor hun werknemers. De ene keer gestoffeerd, de andere keer gemeubileerd. Hartje stad of juist op een rustigere plek. Alles kan. En wij vinden de huurder die precies past bij jouw woning.  

  • We komen langs om je woning te bezoeken en geven vrijblijvend verhuuradvies.
  • We zetten je woning in de spotlight bij potentiële huurkandidaten, zoals individuele expats, relocatiebedrijven, internationale organisaties, collegabemiddelaars, andere makelaars, Funda en Pararius.  
  • We plannen en begeleiden alle bezichtigingen. 
  • We matchen de meest passende huurder en doen uitgebreid onderzoek (inclusief een creditcheck). 
  • We stellen een huurovereenkomst op volgens de NVM-vereisten. 
  • We inspecteren voor oplevering en maken het opleverrapport.
  • We innen de waarborgsom en eerste maand huur voor je.


Kortom, we zorgen voor een vlekkeloze verhuur. En tijdens de hele huurperiode zijn we beschikbaar met één belletje. 

Manon

“Heel fijn om met het team van The Hague Real Estate Services samen te werken. Vijf jaar geleden voor het eerst en dit jaar opnieuw. Het appartement is ook nu weer snel verhuurd en de contractafhandeling verliep vlot!”

Elisabeth

“Ook voor verhuren buiten Den Haag heeft The Hague Real Estate laten zien heel snel een passende huurder te vinden. Van het eerste contact tot de afhandeling verliep het contact zeer prettig en soepel en snel.”

Alex

“En weer heeft The Hague Real Estate Services mijn appartement binnen no time verhuurd! De nieuwe huurders kwamen de dag nadat de oude waren vertrokken, dus geen verlies van huurinkomsten. En de service en persoonlijke aandacht waren weer top!”

Johanna

Totale ontzorging

Je mag erop vertrouwen dat wij direct voor je schakelen. De woningmarkt is nou eenmaal een snelle, helemaal hier in Den Haag. Ook wil je dat je verhuur vlekkeloos verloopt wat betreft regelgeving, juridische zaken en fiscale aspecten. Daarom pakken we dat allemaal voor je op. 


Wij regelen alles, jij bent ontzorgd. 


Betrouwbare oplossing 

We gaan voor de optimale doorstroom van jouw woning en de beste uitkomst én inkomsten. Zonder dat dat ten koste gaat van de kwaliteit van de match. Want een betrouwbare oplossing gaat bij ons boven een snelle deal. Zodat je niet alleen voor nu voorzien bent, maar je woning zo goed mogelijk verhuurt. 


Laten we kennismaken en kijken of wij een match zijn.


Neem contact met ons op via onderstaande button.

Of bel direct via +31 70 21 41077


Relevante blogs