huis verkopen den haag

VERKOOPMAKELAAR IN DEN HAAG

De woningmarkt is in beweging, ook hier in Den Haag. Des te fijner als een exclusieve NVM-verkoopmakelaar je helpt om het meeste uit jouw woning te halen. 


We bepalen samen de waarde, vinden de mooiste matches én gaan voor het allerbeste resultaat. Zodat het zorgeloos voor je geregeld is. 


  • Full-service: alles uit handen
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Een persoonlijk en enthousiast team


De verbinding van een verkoopmakelaar in Den Haag

De juiste mensen met elkaar verbinden. Daar gaat het om. Welk type koper past het beste bij jouw woning? Wat is een écht gedegen kandidaat? En – ook niet onbelangrijk – met wie wil jij het liefst in zee gaan? 


Wij onderhandelen vervolgens de beste deal voor je. Eentje waar je niet alleen nu blij mee bent, maar over jaren nog steeds! 

“Ik ben blij met een super fijne samenwerking. Ze communiceren snel en duikelijk. Het is een professioneel kantoor met kennis van de markt. Komen afspraken na. Heel tevreden!”

Liesbeth

“Snel en deskundig advies. Gedreven professionals die kunnen aanpakken. Zeer tevreden en zal zeker weer met deze partij in zee, kan het ook andere aanbevelen.”

Seref

“Prima club, betrokken, professioneel, met veel kennis van de markt en de lokale weetjes. Persoonlijk wanneer gewenst - gaan gerust met je op ronde - maar altijd met gepast respect voor de kennis van de relatie zelf. Aanrader!”

Pieter

Deze woningen hebben we verkocht

Jouw woning ook full-service verkopen? 


Laten we kennismaken en kijken of we een match zijn. 


Neem contact met ons op 

of bel direct via +31 70 21 41077.