Maak kennis met The Hague Real Estate Services Den Haag als sponsor

Trotse sponsor


Trotse sponsor

Die menselijkheid, daar draait het bij ons dus om. Dat blijft niet binnen de muren van ons bedrijf. Daarom zijn we ook trotse sponsor van veel lokale (en behoorlijk fanatieke) sportclubs en zijn we ambassadeur van het Babyhuis. 


Voor ons zijn dit soort sponsoringen een belangrijke toevoeging aan ons werk. Want bij The Hague Real Estate Services draait niet alles alleen om makelaardij, maar ook om onze maatschappij. Zo helpen we iedereen hun trotste toekomst te bouwen. 

Het Babyhuis

Stichting het Babyhuis biedt opvang, zorg en begeleiding aan (aanstaande) moeders die tijdelijke geholpen moeten worden bij het moederschap. Het doel? Dat zij uiteindelijk zelfstandig en veilig kunnen wonen. 


Er was een behoorlijk bedrag nodig om een nieuw Babyhuis te openen. Dus wij benaderden iedereen (maar dan ook écht: iedereen) in ons netwerk om een steentje bij te dragen. En met succes: inmiddels is het huis gebouwd. 

De Haagse Rugby club

Deze club ligt op een steenworp (of moeten we zeggen een rugbyworp?) afstand van het kantoor van The Hague Real Estate Services. We zien de tackles praktisch vanuit ons raam. Hoe mooi dat jongeren die willen sporten (ongeacht de financiële situatie van hun ouders) dat ook gewoon lekker kunnen doen. Daarom sponsoren we deze mooie club met een groot bord op hun hoofdveld. En ja - ook die kunnen we bijna zien vanaf onze bureaustoelen!

Tennisvereniging Nootdorp

Deze sponsoring was liefde op het eerste gezicht, want toen we een kijkje gingen nemen zagen wij zo’n liefdevolle vereniging. Een plek waar iedereen zichzelf mag zijn en op zijn of haar eigen tempo kan leren tennissen. Dat steunen we waar we kunnen, met grote (vrij opvallende – hoe kan het ook anders?) winddoeken of met warme hoodies voor het jeugdkamp van deze tennisclub. We dragen ze een warme trui én een warm hart toe. 


Jayden de zoon van Manon is een trotse speler bij de club. Hij speelt sinds 2022 bij deze heerlijke club. Tijdens tennis kamp met het thema "Wie is de Mol"! heeft The Hague Real Estate Services de truien gesponsord. Prachtig om een steentje bij te dragen aan deze mooie club.

SV Nootdorp

Natúúrlijk ontbreekt voetbal niet in dit rijtje. Al helemaal niet in een gezin met veel mannen, waar voetbal vaak het middelpunt van de belangstelling is. Spelen én kijken. We sponsoren diverse teams van ons lokale topteam: SV Nootdorp. The Hague Real Estate Services springt graag bij waar nodig, zo hebben we laatst nog shirts gesponsord voor de jongens onder 12 jaar.  


Voor ons zijn dit soort sponsoringen een belangrijke toevoeging aan ons werk. Want bij The Hague Real Estate Services draait niet alles alleen om makelaardij, maar ook om onze maatschappij. Zo helpen we iedereen hun trotste toekomst te bouwen. 

Forum Sport Voorburg

Van een beetje competitie wordt nooit iemand slechter, daarom sponsoren we nog een voetbalclub, namelijk Forum Sport uit Voorburg. Daar dragen we een steentje bij aan de jongens onder 15-3. Een heerlijk sportief team dat altijd voor het allerhoogst haalbare gaat. Een mentaliteit waar wij ons helemaal in kunnen vinden!


Thomas de zoon van Onno, is de trainer bij dit team. Samen met zijn vrienden Joey en Danny traint en coacht hij deze fantastische jongens. Niet alleen sportief, maar ook mentaal werken ze aan de trotse toekomsten van deze tieners. We zijn trots om met trainings- en wedstrijdkleding bij te dragen aan dit geweldige team.