The Hague Real Estate

Help, ik ga mijn woning verhuren!

Heb je een woning die je wilt gaan verhuren, maar voelt de stap zetten nog wat spannend? In deze cursus neemt Manon je mee in alle ins & outs van het verhuren van jouw woning. Wat komt daar allemaal bij kijken en hoe regel je het tot in de puntjes? Je gaat er alles over leren, zodat jij met een gerust gevoel start op de markt!

Manon

Help, ik ga mijn woning verhuren!

ervaring

Ik verhuur al meer dan 10 jaar woningen voor onze klanten en deel al mijn lessen met jou.

kennis

Alles wat je moet weten om je woning met zelfvertrouwen te verhuren, leer je in deze cursus

gevoel

Goed verhuren kan alleen met een goed gevoel, ik help je fijne huurders te herkennen.

LEER JOUW WONING PROFESSIONEEL VERHUREN

Ik zit al tien jaar in het vak. In die periode heb ik al zóveel mogen meemaken op het gebied van verhuren, verkopen en het beheren van woningen. En ik vond het de hoogste tijd om al die kennis en kunde & do’s and don’ts met jou te delen. 


Want verhuren draait niet alleen om de praktische zaken, je bouwt aan toekomsten. Voor jezelf en voor je huurder. Dus het moet écht kloppen. Dat doe je door potentiële kandidaten goed te checken, maar belangrijker nog: leer vertrouwen op jouw onderbuikgevoel en mensenkennis. Alleen dan maak je de mooiste match.


Al mijn tips, over de praktische én de gevoelskant, zitten in deze cursus verwerkt.


ROSALIE VOORTMAN - THE HAGUE REAL ESTATE-32-b

Al mijn kennis gebundeld

Ik ben enorm gedreven, zowel binnen mijn bedrijf The Hague Real Estate Services als in alle andere dingen die ik doe en waar ik gepassioneerd over ben. Voor klanten ga ik tot het gaatje, net zolang tot ze hartstikke happy zijn. En in deze cursus doe ik dat dus ook. Ik wil alles wat ik meegemaakt heb meegeven aan verhuurders in spé. Om daarmee de drempel te verlagen en je woning te gaan verhuren. 


Natuurlijk, het is spannend… maar als je het goed regelt ook heel gaaf! In deze cursus geef ik dat stukje ontzorging graag mee.

Manon
ROSALIE VOORTMAN - THE HAGUE REAL ESTATE WARM-54_websize (1)

Meer over The Hague Real Estate Services

De juiste mensen met elkaar verbinden. Dat is wat we doen in ons werk als exclusieve NVM-makelaar. Welk type huurder past het beste bij jouw woning? Wat is een écht gedegen kandidaat? En – ook niet onbelangrijk – met wie wil jij het liefst in zee gaan? 


Want bij alles wat we doen, draait het om de mooiste match maken. Met die betrouwbare huurder. Of die solide koper. Een fijne huurwoning vinden. Of precies de juiste koopwoning. 


Zo bouwen wij trotste toekomsten. 


“Ik vond de cursus enorm waardevol. Heel overzichtelijk in korte modules waar ik zo doorheen ging. Ik heb dingen geleerd die ik nog niet eerder wist en worden op een duidelijke manier uitgelegd d.m.v. een filmpje en tekst.”

Maud

"Als je je woning via Manon gaat verhuren is deze cursus een hele fijne informatieve aanvulling. Ik leerde stap voor stap wat te doen om mijn woning verhuur klaar te maken en welke keuzes ik kan maken om mijn woning in de verhuurmarkt te kunnen zetten."

Elisabeth

"Manon en haar team zijn een fantastisch voorbeeld van expertise en charisma. Met deze cursus wordt het nog leuker je in te zetten om je huis te verhuren."

Martijn

NA DEZE CURSUS WEET JE:


 • In welke staat je je woning kunt verhuren.
 • Wanneer je zelf kunt verhuren en wanneer via een makelaar.
 • Hoe je je woning in de markt zet.
 • Binnen welke sector je je woning kunt verhuren.
 • Voor welke contractvormen je kunt kiezen.
 • Hoe je de juiste prijs kunt bepalen.
 • Welk type huurder past bij jouw woning.
 • Hoe je bezichtigingen goed voorbereid en uitvoert. 
 • Waar je op moet letten bij het kiezen van een huurder.
 • Hoe een oplevering in zijn werk gaat. 


DE INHOUD VAN DE CURSUS

In de 9 modules vertel ik je in video en tekst alles over je woning verhuren. Zodat jij de basis hebt om vol zelfvertrouwen te starten.
 • 01. Even voorstellen

  We beginnen bij het begin: elkaar leren kennen. In de eerste fase van de cursus vertel ik je wat meer over mezelf, mijn vak en stel ik jou een belangrijke vraag: met welke intentie ga je deze cursus volgen? Dit gaan we samen scherp krijgen en visualiseren, zodat jij alles uit de cursus haalt.

 • 02. Keuzes maken

  In de tweede fase van de cursus duiken we stap voor stap in alle belangrijke keuzes die je moet gaan maken als verhuurder. Wat moet er nog aan je woning gebeuren om hem verhuurklaar te maken? Hoe ziet jouw ideale huurder eruit? Welk contract past daarbij? Hierna heb jij antwoord op al je vragen.

 • 03. De markt op

  In deze fase gaat het echt gebeuren! We gaan van voorbereiden naar DOEN. We maken je woning klaar voor presentatie, gaan bezichtigingen voorbereiden en plannen en ik ga je helpen om uiteindelijk de juiste huurder te kiezen, zowel praktisch als gevoelsmatig.

 • 04. De deal rondmaken

  De laatste, belangrijke fase waarin we er samen voor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Bijvoorbeeld met een handige inventarislijst, om discussies met je nieuwe huurder te voorkomen en te zorgen voor een fijne samenwerking. We gaan alles langs: van de oplevering tot de sleutels. En dan: heb jij je woning zorgeloos verhuurd!

veelgestelde vragen

 • Wat kost de cursus?

  Deelnemen aan de cursus kost € 175, maar voor de echte early birds bieden wij deze tijdelijk aan voor een introductieprijs van slechts € 99. Wees er dus snel bij!

 • Heb ik voorkennis van verhuren nodig?

  Nee, de cursus is er voor iedereen die wil starten met verhuren (of meer wil leren over zorgeloos verhuren).

 • Ik wil mijn eigen woning gaan verhuren, past deze cursus bij mij?

  Zeker, de cursus is er voor iedereen die een woning wil gaan verhuren. Of dat nou je eigen woning is (omdat je zelf tijdelijk naar het buitenland gaat bijvoorbeeld), of een pand dat je hebt aangekocht speciaal voor de verhuur.

ONLINE PLATFORM

De cursus volg je heel makkelijk op ons platform, waar en wanneer jij wilt. De cursus bestaat uit video’s en teksten.

TEMPLATES

Bij alle lessen krijg je handige templates, checklists en andere documenten die je nodig hebt om jouw woning te verhuren. Jij hebt in basis alles wat je nodig hebt om te starten.

COMMUNITY

Je krijgt toegang tot onze VERHUUR-community. Daar kun je al je vragen stellen aan Manon en andere ervaringsdeskundigen op het gebied van woningen verhuren.

EINDELOOS TOEGANG

De cursus verloopt niet. Je kunt hem dus volgen wanneer je wilt en bepaalde modules op elk moment opnieuw bekijken.

INVESTERING

Totaal: €175,- maar nu tijdelijk als introductieprijs €99,-