Je Woning Verhuren: Zo Doe Je Dat

Je Woning Verhuren Als Een Professional: Zo Doe Je Dat

Overweeg je je woning te verhuren, maar weet je niet precies wat je moet regelen of hoe je de gewenste maandelijkse huur kunt krijgen? Maak je je zorgen over gedoe met huurders, onvoorziene problemen en leegstand? Ontdek hoe onze cursus "Je Woning Verhuren Als Een Professional: Zo Doe Je Dat" je kan helpen al deze zorgen weg te nemen. Leer de tips en trucs van experts om je huis snel, winstgevend en zonder zorgen te verhuren. Nu met onze rekentool Belasting Box 3 gratis inbegrepen!

Manon

Je Woning Verhuren Als Een Professional: Zo Doe Je Dat

Overweeg je je woning te verhuren, maar weet je niet precies wat je moet regelen of hoe je de gewenste maandelijkse huur kunt krijgen? Maak je je zorgen over gedoe met huurders, onvoorziene problemen en leegstand? Ontdek hoe onze cursus "Je Woning Verhuren Als Een Professional: Zo Doe Je Dat" je kan helpen al deze zorgen weg te nemen. Leer de tips en trucs van experts om je huis snel, winstgevend en zonder zorgen te verhuren. Nu met onze rekentool Belasting Box 3 gratis inbegrepen!

ervaring

Ik verhuur al meer dan 10 jaar woningen voor onze klanten en deel al mijn lessen met jou.

kennis

Alles wat je moet weten om je woning met zelfvertrouwen te verhuren, leer je in deze cursus

gevoel

Goed verhuren kan alleen met een goed gevoel, ik help je fijne huurders te herkennen.

LEER JOUW WONING PROFESSIONEEL VERHUREN

Ik zit al tien jaar in het vak. In die periode heb ik al zóveel mogen meemaken op het gebied van verhuren, verkopen en het beheren van woningen. En ik vond het de hoogste tijd om al die kennis en kunde & do’s and don’ts met jou te delen.


Als verhuurder draait het niet alleen om praktische zaken, maar ook om het opbouwen van waardevolle toekomsten. Het moet perfect zijn. Dit betekent niet alleen potentiële kandidaten goed screenen, maar ook vertrouwen op je intuïtie en mensenkennis. Alleen dan maak je de ideale match.


Al onze tips, zowel praktisch als emotioneel, vind je in deze cursus. We helpen je om je woning aantrekkelijk te maken voor huurders, zodat je je investering snel terugverdient. Ontwikkel je verkoop- en onderhandelingsvaardigheden met onze kennis om de beste deals te sluiten.

DE INHOUD VAN DE CURSUS

In de 9 modules vertel ik je in video en tekst alles over je woning verhuren. Zodat jij de basis hebt om vol zelfvertrouwen te starten.
 • 01. Even voorstellen

  We beginnen bij het begin: elkaar leren kennen. In de eerste fase van de cursus vertel ik je wat meer over mezelf, mijn vak en stel ik jou een belangrijke vraag: met welke intentie ga je deze cursus volgen? Dit gaan we samen scherp krijgen en visualiseren, zodat jij alles uit de cursus haalt.

 • 02. Keuzes maken

  In de tweede fase van de cursus duiken we stap voor stap in alle belangrijke keuzes die je moet gaan maken als verhuurder. Wat moet er nog aan je woning gebeuren om hem verhuurklaar te maken? Hoe ziet jouw ideale huurder eruit? Welk contract past daarbij? Hierna heb jij antwoord op al je vragen.

 • 03. De markt op

  In deze fase gaat het echt gebeuren! We gaan van voorbereiden naar DOEN. We maken je woning klaar voor presentatie, gaan bezichtigingen voorbereiden en plannen en ik ga je helpen om uiteindelijk de juiste huurder te kiezen, zowel praktisch als gevoelsmatig.

 • 04. De deal rondmaken

  De laatste, belangrijke fase waarin we er samen voor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Bijvoorbeeld met een handige inventarislijst, om discussies met je nieuwe huurder te voorkomen en te zorgen voor een fijne samenwerking. We gaan alles langs: van de oplevering tot de sleutels. En dan: heb jij je woning zorgeloos verhuurd!

Meer over The Hague Real Estate Services

Bij ons als exclusieve NVM-makelaar draait alles om het maken van de perfecte match tussen verhuurders en huurders. We begrijpen dat je alleen de meest betrouwbare huurders wilt, en dat is onze specialiteit.


Ontdek hoe je je woning verhuurt aan betrouwbare mensen. We leren je alles over het creëren van een continue stroom van huurders, zodat je je nooit zorgen hoeft te maken over leegstand.


Zo bouwen wij trotste toekomsten.

Nu gratis onze rekentool belasting Box 3 inbegrepen!

“Ik vond de cursus enorm waardevol. Heel overzichtelijk in korte modules waar ik zo doorheen ging. Ik heb dingen geleerd die ik nog niet eerder wist en worden op een duidelijke manier uitgelegd d.m.v. een filmpje en tekst.”

Maud

"Als je je woning via Manon gaat verhuren is deze cursus een hele fijne informatieve aanvulling. Ik leerde stap voor stap wat te doen om mijn woning verhuur klaar te maken en welke keuzes ik kan maken om mijn woning in de verhuurmarkt te kunnen zetten."

Elisabeth

"Manon en haar team zijn een fantastisch voorbeeld van expertise en charisma. Met deze cursus wordt het nog leuker je in te zetten om je huis te verhuren."

Martijn

NA DEZE CURSUS WEET JE:


 • In welke staat je je woning kunt verhuren.
 • Wanneer je zelf kunt verhuren en wanneer via een makelaar.
 • Hoe je je woning in de markt zet.
 • Binnen welke sector je je woning kunt verhuren.
 • Voor welke contractvormen je kunt kiezen.
 • Hoe je de juiste prijs kunt bepalen.
 • Welk type huurder past bij jouw woning.
 • Hoe je bezichtigingen goed voorbereid en uitvoert. 
 • Waar je op moet letten bij het kiezen van een huurder.
 • Hoe een oplevering in zijn werk gaat. 


veelgestelde vragen

 • Wat kost de cursus?

  Deelnemen aan de cursus kost nu maar € 24,95 ex BTW. Wees er dus snel bij!

 • Heb ik voorkennis van verhuren nodig?

  Nee, de cursus is er voor iedereen die wil starten met verhuren (of meer wil leren over zorgeloos verhuren).

 • Ik wil mijn eigen woning gaan verhuren, past deze cursus bij mij?

  Zeker, de cursus is er voor iedereen die een woning wil gaan verhuren. Of dat nou je eigen woning is (omdat je zelf tijdelijk naar het buitenland gaat bijvoorbeeld), of een pand dat je hebt aangekocht speciaal voor de verhuur.

Al mijn kennis gebundeld

Ik ben Manon en ik ben gepassioneerd over vastgoed en het helpen van verhuurders zoals jij.


In deze cursus deel ik al mijn kennis en ervaring om je te helpen de drempel te verlagen en je woning met vertrouwen te verhuren. Verhuurders ontzorgen is mijn missie, en ik wil jou helpen om succesvol te zijn in de vastgoedmarkt.


Laten we samen jouw reis naar winstgevend en zorgeloos verhuren beginnen. Schrijf je nu in voor onze cursus en ontdek hoe je je huurder warm kunt verwelkomen en je woning optimaal kunt verhuren!

Manon

ONLINE PLATFORM

De cursus volg je heel makkelijk op ons platform, waar en wanneer jij wilt. De cursus bestaat uit video’s en teksten.

TEMPLATES

Bij alle lessen krijg je handige templates, checklists en andere documenten die je nodig hebt om jouw woning te verhuren. Jij hebt in basis alles wat je nodig hebt om te starten.

COMMUNITY

Je krijgt toegang tot onze VERHUUR-community. Daar kun je al je vragen stellen aan Manon en andere ervaringsdeskundigen op het gebied van woningen verhuren.

EINDELOOS TOEGANG

De cursus verloopt niet. Je kunt hem dus volgen wanneer je wilt en bepaalde modules op elk moment opnieuw bekijken.

INVESTERING

Totaal: maar nu tijdelijk als introductieprijs €34,95,- en onze rekentool Belasting Box 3 gratis inbegrepen.