The Hague Real Estate Services
Koninginnegracht 60
2514 AE The Hague

Tel: +31 70 21 41 077
Mail: info@thres.nl

Reviews verhuur

Jul 2018 - Hellingweg 52
The Hague Real Estate verzorgt al jaren de verhuur van mijn appartementen in Den Haag / Scheveningen. Zij weten keer op keer snel een goede match te maken met een betrouwbare huurder waardoor ik me geen zorgen hoef te maken over leegstand of verzorging van de woning. Kernpunten in de aanpak: een goede kennis van de markt, een enthousiaste en doortastende aanpak en een goede screening van de huurder.

Lokale marktkennis: 10
Deskundigheid: 10
Service en begeleiding: 8
Prijs / Kwaliteit: 9

Jul 2018 - Eigenaar Van Speijkstraat 67
The Hague Real Estate Services hebben ons eerder geholpen bij de aankoop van ons huis en dat beviel heel goed. De keuze om weer voor ze te kiezen voor de verhuur van ons huis was dus snel gemaakt en dat viel zeker niet tegen! Ze zijn snel in beantwoorden van vragen, komen afspraken na, waren zeer snel in het zoeken en vinden van potentiele huurders, zijn uitermate professioneel en beschikken over een fantastisch netwerk. De tijd die nodig was vanaf onze keuze om het huis te verhuren, contact maken met The Hague Real Estate Services, vinden van een huurder tot aan ondertekenen contract duurde slechts 6 weken en dat kan alleen met echte professionals!

Lokale marktkennis: 10
Deskundigheid: 10
Service en begeleiding: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Jul 2018 - Eigenaar Hugo de Grootstraat 43
The Hague Real Estate Services is een professionele partij, to the point en oplossingsgericht. Fijne makelaar om mee samen te werken als opdrachtgever.

Lokale marktkennis: 9
Deskundigheid: 8
Service en begeleiding: 8
Prijs / Kwaliteit: 7

Jul 2018 - Eigenaar Koningin Emmakade 63
De Makelaar was weer kundig. Ze hielp ons bij het duiden van zaken die opgeknapt moesten worden, hielp ons bij het vinden van een schilder en een fotograaf en mobiliseerde in korte tijd een dozijn potentiële huurders waarvan een die er met de buit vandoor ging.

Lokale marktkennis: 9
Deskundigheid: 9
Service en begeleiding: 9
Prijs / Kwaliteit: 9

Jul 2018 - Eigenaar Bankastraat 11
Allemaal prima!

Lokale marktkennis: 10
Deskundigheid: 10
Service en begeleiding: 10
Prijs / Kwaliteit: 9

Jun 2018 - Eigenaar De Ruijterstraat 71
Manon is zeer deskundig en professioneel. Heeft in een zeer korte periode ons huis verhuurd aan een goede kandidaat. Wij hebben het gehele proces als zeer positief ervaren. Nogmaals dank Manon

Lokale marktkennis: 10
Deskundigheid: 10
Service en begeleiding: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Jun 2018 - Eigenaar Keizerstraat 5-D
The Hague Real Estate Services met name Manon de Lange en Onno Binnerts hebben er voor gezorgd dat wij wederom professioneel ondersteund werden een nieuwe huurder voor ons appartement te vinden. Daarvoor hartelijk dank!

Lokale marktkennis: 10
Deskundigheid: 10
Service en begeleiding: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Jun 2018 - Eigenaar Lage Zand 326
Een betrouwbaar en een zeer professioneel verhuurmakelaar. Onze woning was snel verhuurd door The Hague Real Estate. Er wordt altijd snel gecommuniceerd en voor vragen en advies kun je ze altijd bereiken. Ons appartement was binnen enkele weken verhuurd, dat bewijst dat ze een hele goeie netwerk hebben in de makelaardij. We zijn erg tevreden over The Hague Real Estate en komen zeker bij ze terug wanneer ons appartement weer te huur komt. Manon, Maarten, Onno en Mandy... jullie zijn een geweldig professioneel en servicegericht team, waar menig makelaar een voorbeeld aan kan nemen.

Lokale marktkennis: 8
Deskundigheid: 10
Service en begeleiding: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Jun 2018 - Eigenaar Ridderlaan 83
The Hague Real Estate Services heeft het als een geolied “ A Team” opnieuw waargemaakt om nog voor dat het appartement opnieuw vrij komt opnieuw te verhuren en daarbij rekening te houden met de met de specifieke wensen van huurder en verhuurder en te anticiperen op komende leegstand. Het gaat niet alleen om een snelle deal maar bovenal om de perfecte match waarbij continuïteit en kwaliteit voor huurder en verhuurder voorop staat. Alleen dan krijgt succes een diepere betekenis met tevredenheid en het voorkomen van problemen gedurende de nieuwe huurperiode gevolg. Mijn property is bij “Tres” in goede handen en dat is belangrijk als je zelf niet altijd lokaal aanwezig kunt zijn.

Lokale marktkennis: 10
Deskundigheid: 10
Service en begeleiding: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Jun 2018 - Eigenaar Prins Hendriklaan 5
We kennen Manon al een aantal jaar als een professionele makelaar die hart voor haar klanten heeft, duidelijk communiceert en tevens adviseert hoe een huis het beste tot zijn recht komt. Van harte aan te bevelen! Marc Verkade, Rijswijk

Lokale marktkennis: 9
Deskundigheid: 9
Service en begeleiding: 9
Prijs / Kwaliteit: 9

Jun 2018 - Eigenaar Lange Beestenmarkt 95-B
Prima contact met de makelaar. Ook bereid om soms buiten de reguliere werkuren te reageren. De makelaar heeft waargemaakt wat we hebben afgesproken.

Lokale marktkennis: 7
Deskundigheid: 8
Service en begeleiding: 8
Prijs / Kwaliteit: 7

Jun 2018 - Bilderdijkstraat 19
Al een paar jaar bij deze makelaar en ze doen erg hun best. Altijd snel een huurder gevonden. Goede kennis van zaken en service. Aanrader!

Lokale marktkennis: 10
Deskundigheid: 10
Service en begeleiding: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Juni 2018 - Eigenaar Balen van Andelplein 49
Scherp advies om zodoende de woning goed in de markt te plaatsen. Snelle en professionele verhuring met als eind resultaat een top huurder!

Lokale marktkennis: 9
Deskundigheid: 9
Service en begeleiding: 10
Prijs / Kwaliteit: 9

Juni 2018 - Eigenaar Harstenhoekweg 109-A
Weer fantastisch goed geholpen door het team van Manon en Manon zelf binnen een paar weken 2 appartementen verhuurd, alles wordt correct afgehandeld. Een aanrader

Lokale marktkennis: 9
Deskundigheid: 9
Service en begeleiding: 9
Prijs / Kwaliteit: 8

Juni 2018 - Eigenaar Obrechtstraat 340
Pro-actieve benadering en persoonlijke betrokkenheid van eigenaar kantoor. Zet stap extra om tweede appartement te verhuren door actieve doorverwijzing van geïnteresseerde huurders. Afhandeling verhuur verloopt soepel.

Lokale marktkennis: 9
Deskundigheid: 9
Service en begeleiding: 9
Prijs / Kwaliteit: 9

Juni 2018 - Eigenaar Muzenstraat 94
- Zeer professionele service - heldere communicatie, goede afstemming, gewoon een heel professioneel en prettig team met duidelijk verstand van zaken.
- Fotograaf waarmee de makelaar werkt leverde ook een erg goede service
- Het gaat natuurlijk om het resultaat, ook daar zijn we tevreden over, en gedurende het hele proces konden we makkelijk en snel schakelen

Lokale marktkennis: 9
Deskundigheid: 9
Service en begeleiding: 10
Prijs / Kwaliteit: 8

Juni 2018 - Eigenaar Burg. Kolfschotenlaan 66
We hebben al een tijd zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Uiteraard dank aan Manon voor haar zorgvuldige en snelle manier van handelen. Er wordt meegedacht en eventuele zaken worden opgelost

Lokale marktkennis: 9
Deskundigheid: 9
Service en begeleiding: 9
Prijs / Kwaliteit: 8

Juni 2018 - Laan van Meerdervoort 84-43
Enthousiast team met een breed netwerk in Den Haag en omgeving. Goede kennis van de markt.

Lokale marktkennis: 9
Deskundigheid: 8
Service en begeleiding: 8
Prijs / Kwaliteit: 8

Juni 2018 - Eigenaar Gerard Reijnststraat 57
THRES is een specialist in verhuren met een groot netwerk van potentiele huurders; het appartement was binnen een week verhuurd!

Lokale marktkennis: 9
Deskundigheid: 8
Service en begeleiding: 8
Prijs / Kwaliteit: 8

Juni 2018 - Eigenaar Gasthuislaan 276-278
Prettige samenwerking!
• Juiste doelgroep huurders
• Altijd bereikbaar
• Professioneel
• Duurder dan gemiddeld; maar dat is het waard
Van harte aan te bevelen!

Lokale marktkennis: 10
Deskundigheid: 10
Service en begeleiding: 10
Prijs / Kwaliteit: 9

Juni 2018 - Eigenaar 2e Schuytstraat 106
Al jarenlang een goede verhuurpartner! Hebben goede adviezen voor snelle verhuur en groot klantenbestand. Kandidaten worden eerst aangedragen waarna ze advies geven wel of niet met deze kandidaat in zee te gaan

Lokale marktkennis: 9
Deskundigheid: 8
Service en begeleiding: 9
Prijs / Kwaliteit: 8

Juni 2018 - Eigenaar Valeriusstraat 14-B
Contact, zoals altijd uitstekend. Goed bereikbaar kantoor. In dit geval uitgebreid gesproken over de achtergrond en specifieke wensen van huurders. Samen een goed contract opgesteld en alles is keurig afgehandeld door de medewerkers van dit kantoor. Conclusie : zeer vakkundig, snel en aardig!

Lokale marktkennis: 9
Deskundigheid: 10
Service en begeleiding: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Juni 2018 - Eigenaar Harstenhoekweg 109-A
Opnieuw snel verhuurd!! Goede contacten en de juiste huurders. Topbureau Dankjewel voor de goede zorgen.

Lokale marktkennis: 9
Deskundigheid: 9
Service en begeleiding: 9
Prijs / Kwaliteit: 9

Juni 2018 - Eigenaar Frederik Hendriklaan 207-lll
Weer TOP service van The Hague Real Estate!! Manon en haar hele team zorgen er voor dat opnieuw een appartement verhuurd is Thanks

Lokale marktkennis: 9
Deskundigheid: 9
Service en begeleiding: 9
Prijs / Kwaliteit: 9

Mei 2018 - Eigenaar Valeriusstraat 14
Wederom een uitstekend verlopen verhuur met dit kantoor. Na vertrek huidige huurder kan de nieuwe huurder direct in het appartement zijn intrek nemen. Wederom geen dag leegstand !

Lokale marktkennis: 10
Deskundigheid: 10
Service en begeleiding: 10
Prijs / Kwaliteit: 9

Mei 2018 - Eigenaar Elisabeth Brugsmaweg 1 apt 704
Het contact verliep goed en prettig en mooi op tijd een nieuwe huurder gevonden. De communicatie betreffende het inlichten van de huidge huurder ging een keer niet helemaal zoals afgesproken. Na een opmerking hierover onzerzijds is het daarna weer goed gegaan. Naar ons idee is de verhuuradvertentie iets te snel uitgegeven.

Lokale marktkennis: 8
Deskundigheid: 8
Service en begeleiding: 9
Prijs / Kwaliteit: 8

Mei 2018 - Eigenaar Paul Gabriëlstraat 47
Charmante en zakelijk adequate intake met goed advies; snelle en prettige service; verhuurd binnen een week voor een juiste huurprijs aan prettige expats. Prima bemiddelingsbureau!

Lokale marktkennis: 9
Deskundigheid: 9
Service en begeleiding: 9
Prijs / Kwaliteit: 9

Mei 2018 - Eigenaar Nassaukade 1 F106
Wederom waren wij erg blij als verhuurders met de service van The Hague Real Estate Management. Na een onverwachte wending met de eerste huurder hebben ze aan alle kanten geholpen om dit zo snel mogelijk op te lossen en een geschikte nieuwe huurder te vinden. Bedankt!

Lokale marktkennis: 8
Deskundigheid: 8
Service en begeleiding: 8
Prijs / Kwaliteit: 8

April 2018 - Keizerstraat 3-E
Het contact liep probleemloos contracten goed opgesteld verder geen klachten .ik zou ze aanraden aan al mijn vriende kennissen woonachtig in de buurt van Den Haag

Lokale marktkennis: 8
Deskundigheid: 8
Service en begeleiding: 8
Prijs / Kwaliteit: 8

April 2018 - Kerkstraat 4-1
Alles ging geweldig!!! Het kantoor maakt een betrouwbare indruk. Alles vlot verlopen. Huurders waren ook blij. Bedankt aan allen!

Lokale marktkennis: 9
Deskundigheid: 9
Service en begeleiding: 9
Prijs / Kwaliteit: 9

April 2018 - Eigenaar Zeestraat 80-A
Manon heeft voor ons de verhuur gedaan en beide appartementen zijn tijdens de verbouwing verhuurd! Beide huurders zijn goede huurders die er voor langere termijn in willen zitten. Goed gedaan Manon en haar collega's!

Lokale marktkennis: 10
Deskundigheid: 10
Service en begeleiding: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

April 2018 - Eigenaar Zeestraat 80-B
Manon heeft voor ons de verhuur gedaan en beide appartementen zijn tijdens de verbouwing verhuurd! Beide huurders zijn goede huurders die er voor langere termijn in willen zitten. Goed gedaan Manon en haar collega's!

Lokale marktkennis: 10
Deskundigheid: 10
Service en begeleiding: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

April 2018 - Eigenaar Westduinweg 232-D
Real estate service works very professional and efficiently, they helped making the picture exactly reflected my apartment situation, and instructed me to make the apartment more conformable for the rent. within a quite short time the apartment has been rent out with a fair price for both owner and rent. and beside the service i would say they are the perfect agency for the expats and for people who is not good at Dutch. In one word, i recommend Real Estate Service as your house agency, from both owner and renter.

Lokale marktkennis: 9
Deskundigheid: 10
Service en begeleiding: 9
Prijs / Kwaliteit: 9

April 2018 - Eigenaar Kerkstraat 14
Professionele club met groot netwerk van klanten. Aanrader voor iedereen die zijn woning wil verhuren

Lokale marktkennis: 10
Deskundigheid: 10
Service en begeleiding: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

April 2018 - Eigenaar Usselincxstraat 144
The Hague Real Estate Services is a really professional company to be trusted. Service is managed smoothly from end to end. Both landlords as well as renters re kept informed and guided throughout the process. The company is very careful when selecting their customers and properties; quality over quantity.

Lokale marktkennis: 10
Deskundigheid: 10
Service en begeleiding: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

April 2018 - Eigenaar Willem de Zwijgerlaan 11-A
Woning snel weer verhuurd met goede service en echt ontzorgen van de eigenaar

Lokale marktkennis: 9
Deskundigheid: 10
Service en begeleiding: 10
Prijs / Kwaliteit: 9

Mrt 2018 - Eigenaar Antonie Duyckstraat 108-A
Overall it was a positive experience. Some hiccups after the contract was signed - a couple of misunderstandings.

Lokale marktkennis: 10
Deskundigheid: 10
Service en begeleiding: 9
Prijs / Kwaliteit: 10

Mrt 2018 - Eigenaar Statenlaan 104
We kennen Manon al wat langer, en het staat buiten kijf dat ze een uitstekende bevlogen makelaar is. Een puntje van kritiek is dat de terugkoppeling beter kan. Verder niets dan lof, enthousiast, ter zake kundig, goede contacten in de verhuurwereld.

Lokale marktkennis: 9
Deskundigheid: 9
Service en begeleiding: 6
Prijs / Kwaliteit: 8

Mrt 2018 - Eigenaar Adelheidstraat 33
Door hun uitgebreide marktkennis, netwerk en goed te luisteren naar verhuurder en woningzoekende, weet The Hague Real Estate Services bv altijd weer de juiste match te maken.

Lokale marktkennis: 8
Deskundigheid: 8
Service en begeleiding: 8
Prijs / Kwaliteit: 7

Mrt 2018 - Eigenaar Balistraat 43
Wederom een uitstekende transactie. Ondanks mijn twijfel om reeds met de verhuur te beginnen terwijl de oude huurder nog woonachtig was in het appartement overtuigde The Hague Real Estate Services om er toch mee te beginnen. En met succes! Nieuwe huurder kon praktisch meteen zijn intrek nemen. Wederom een keurige huurder! Dank en op naar de volgende transactie !

Lokale marktkennis: 10
Deskundigheid: 10
Service en begeleiding: 10
Prijs / Kwaliteit: 9

Mrt 2018 - Eigenaar Torenstraat 160
Ze hebben een goed advies gegeven m.b.t. de huurprijs en waar een potentiele huurder vandaan zou komen. Dat hebben ze ook waargemaakt. Uitgebreid opleveringsdocument met veel detailfoto's. Duidelijke en professionele afrekeningen. Heb ook beheer aan hen overgelaten. Paar mankementen hebben ze direct opgelost. Aanrader.

Lokale marktkennis: 10
Deskundigheid: 10
Service en begeleiding: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Mrt 2018 - Eigenaar Riouwstraat 62-A
Het maken van de presentatie tesamen met vaste fotograaf heeft weer een zeer mooie peresentatie opgeleverd. Ook voor dit appartement is de service optimaal geweest , makelaar zeer actief in vinden van passende kandidaat. Afwikkeling contracten ondanks grote tijdsdruk zeer goed verlopen

Lokale marktkennis: 9
Deskundigheid: 9
Service en begeleiding: 9
Prijs / Kwaliteit: 9

Mrt 2018 - Eigenaar Riouwstraat 62
Relatie met makelaar zeer goed. Reageert zeer snel op mogelijkheden en zeer flexibel bij bezichtiging. Verzorging van presentatie op Funda wordt zeer professioneel begeleid en gemaakt.

Lokale marktkennis: 9
Deskundigheid: 9
Service en begeleiding: 9
Prijs / Kwaliteit: 9

Feb 2018 - Eigenaar Willem Royaardsstraat 26
Zeer professionele behandeling van het geheel. Ik ben zeer tevreden met The Hague Real Estate.

Lokale marktkennis: 10
Deskundigheid: 10
Service en begeleiding: 10
Prijs / Kwaliteit: 9

Feb 2018 - Eigenaar van Hogenhoucklaan 76
Het appartement was binnen 10 dagen verhuurd. De afhandeling was prima. Geheel naar wens verlopen. Voor een volgende keer zal zeker van hun diensten gebruik gaan maken.

Lokale marktkennis: 8
Deskundigheid: 8
Service en begeleiding: 8
Prijs / Kwaliteit: 8

Feb 2018 - Eigenaar Altingstraat 104
The Hague Real Estate heeft wederom snel en accuraat gehandeld. Woning is in een mum van tijd verhuurd!

Lokale marktkennis: 10
Deskundigheid: 10
Service en begeleiding: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Feb 2018 - Eigenaar Stuyvesantstraat 42
Alles snel en netjes geregeld. Ik ben erg tevreden met de werkwijze van The Hague Real Estate, deze makelaar is een aanrader wanneer je een woning gaat verhuren, ik werk graag samen met deze partij!

Lokale marktkennis: 10
Deskundigheid: 10
Service en begeleiding: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Feb 2018 - Eigenaar Altingstraat 179
Zeer prettig contact the Hague Real Estate, Manon en Onno hebben wederom alles erg snel en naar behoren geregeld. Wij werken daarom als sinds het begin samen!

Lokale marktkennis: 10
Deskundigheid: 10
Service en begeleiding: 10
Prijs / Kwaliteit: 10

Feb 2018 - Eigenaar Adriaan Coenenstraat 15
Het contact verliep erg plezierig. Het huis was ook snel verhuurd en contracten waren snel geregeld.

Lokale marktkennis: 9
Deskundigheid: 9
Service en begeleiding: 9
Prijs / kwaliteit: 9

Feb 2018 - Eigenaar Theresiastraat 428
Op verschillende momenten heb ik met The Hague Real Estate Services gewerkt en ik ben zeer tevreden met de manier hoe het gehele team mij geholpen heeft met de aankoop. Ik kan het aanbevelen aan een ieder.

Lokale marktkennis: 10
Deskundigheid: 10
Service en begeleiding: 10
Prijs / kwaliteit: 9

Feb 2018 - Eigenaar van Heutszstraat 161
Het contact met de makelaar verliep zoals ik mocht verwachten, prima. Om een goede selectie te maken onder kandidaten heeft het ook aan mijn verwachtingen voldaan. Prettige behandeling van de collega s op het kantoor droeg ook bij tot een goed gevoel.

Lokale marktkennis: 10
Deskundigheid: 10
Service en begeleiding: 10
Prijs / kwaliteit: 10

Feb 2018 - Eigenaar Anna van Buerenplein 56

The Hague Real Estate Servicse has rented out our apartment twice, both instances very efficiently within a short period. The team is dedicated and competent with their assignments and actively involved in the management of our tenants. The almost perfect service can only be improved with a more thorough follow up in some instances but it’s understandable that it may not always be possible given the high volume of clients they deal with. That said, better agents than Manon and Onno are hard to come by in the Netherlands and definitely recommended.

Lokale marktkennis: 9
Deskundigheid: 9
Service en begeleiding: 9
Prijs / kwaliteit: 9

Feb 2018 - Eigenaar St. Jacobstraat 27-D
Wederom een woning verhuurd m.b.t. The Hague Real Estate Services. Dankbaar gebruik gemaakt van hun goede tips qua interieur en styling. Gecombineerd met een goede prijsstelling, uitgebreid netwerk en professionele aanpak slaagde The Hague Real Estate Services erin de woning binnen één dag te verhuren !!! U begrijpt dat wij zeer tevreden zijn over de dienstverlening en bevelen The Hague Real Estate Services van harte aan.

Lokale marktkennis: 10
Deskundigheid: 10
Service en begeleiding: 10
Prijs / kwaliteit: 10

Feb 2018 - Eigenaar Paul Gabriëlstraat 86
Manon en haar team zijn professioneel maar ook persoonlijk. Snelle reacties en actief meedenken met oplossingen zijn kenmerkend. Ik beveel ze van harte aan na een zeer prettige samenwerking als verhuurder van ons huis.

Lokale marktkennis: 9
Deskundigheid: 10
Service en begeleiding: 10
Prijs / kwaliteit: 10

Feb 2018 - Eigenaar Pieterstraat 56
The agent was very supportive, clear and fast in everything. Responded well to my questions and also took care of all the paperwork etc. Very good agency!

Lokale marktkennis: 9
Deskundigheid: 9
Service en begeleiding: 8
Prijs / kwaliteit: 9

Jan 2018 - Eigenaar Sinaasappelstraat 83
Fantastisch, twee woningen waar twee tevreden huurders doorstroomde naar koopwoningen zo snel doorverhuurd! Top! Ik hoop dat ik van de nieuwe huurders net zo veel plezier heb als de oude, maar dat zit met The Hague real estate Services wel goed!

Lokale marktkennis: 10
Deskundigheid: 10
Service en begeleiding: 10
Prijs / kwaliteit: 10

Jan 2018 - Eigenaar Asterstraat 128
Het was weer zoals we gewend zijn! Het kantoor The Hague Real Estate Services en de medewerkers zijn snel, duidelijk, correct en vriendelijk. Daarnaast weten ze ook altijd de juiste klant(huurder te vinden. Voor herhaling vatbaar.

Lokale marktkennis: 10
Deskundigheid: 10
Service en begeleiding: 10
Prijs / kwaliteit: 10

Jan 2018 - Eigenaar Denneweg 3-B
Dit kantoor heeft weer een uitstekende huurder gevonden voor dit mooie appartement. Begeleiding en afhandeling was wederom keurig in orde.


Lokale marktkennis: 10
Deskundigheid: 9
Service en begeleiding: 10
Prijs / kwaliteit: 10

Jan 2018 - Eigenaar Prinses Mariestraat 4
Wederom snel verhuurd. Wederom goede service en altijd goed bereikbaar kantoor. Begeleiding van de huurders ook uitstekend!

Lokale marktkennis: 10
Deskundigheid: 10
Service en begeleiding: 10
Prijs / kwaliteit: 8

Jan 2018 - Eigenaar Noordeinde 158-B
Het appartement was helaas opgezegd door de vorige huurster, maar zonder 1 dag leegstand is het appartement direct weer verhuurd. In overleg met de makelaar is gekeken welke huurder het beste zou passen bij mijn appartement en in korte tijd zijn alle papieren en de borg netjes geregeld incl. het inchecken van de nieuwe huurder. Daarnaast is de makelaar altijd goed bereikbaar voor vragen. Ik ben dan ook zeer tevreden over de ondersteuning.

Jan 2018 - Eigenaar Ieplaan 32 E
De meest actieve en correcte makelaar voor verhuur. Van het kleinste appartement tot de appartementen in de hoogste sector geven alle medewerkers van dit kantoor top service en deskundig advies !

Jan 2018 - Eigenaar Mallemolen 43
Na 3 maand leegstand via een andere NVM makelaar besloten we op aanraden van vrienden te switchen naar Manon en haar team. Een betere presentatie van de woning op Funda (nieuwe foto's) en een kleine daling in de huurprijs maakten uiteindelijk het verschil, waardoor de woning binnen 6 weken verhuurd was.

Jan 2018 - Eigenaar Trompstraat 308
The Hague Real Estate Services provided on time reliable information at all moments of the transaction. They were always on top of things and kept me informed about the progress at all times. The team provided the adequate documentation and were available for questions and additional information. The moments were face to face contact was required were always managed with professionalism.

Jan 2018 - Eigenaar Soestdijksekade 445
Professionele verhuurder die de markt goed kent. Hield goed contact met de potentiële huurders en met de verhuurder.

Dec 2017 - Eigenaar Prof. Meijerslaan 2
Vanaf het begin een snelle en correcte service. Checken van huurder en check in in voldoende detail.
Prima eerste ervaring met deze makelaar.

Dec 2017 - Eigenaar Polderweg 12B
Deze ervaren en professionele makelaar beveel ik aan. Mijn huis was erg snel verhuurd en het proces verliep soepel.

Dec 2017 - Eigenaar De Ruijterstraat 64A
Contact verloopt erg prettig! Er is weinig omkijken en als er dingen besproken moeten worden gebeurd dat zeer direct. De makelaar is erg actief en dat is erg prettig, je hebt constant het idee dat ze voor je bezig zijn op een verantwoorde manier.

Dec 2017 - Eigenaar De Ruijterstraat 66
Zeer snelle verhuur. Geen dag leegstand. Heel professioneel bemiddeld, en met een goede partij gekomen.

Dec 2017 - Eigenaar Fahrenheitstraat 492
Wij vonden de makelaars klantvriendelijk. Prima begeleiding en een goede inschatting van de te vragen huurprijs.


Okt2017 Eigenaar Loosduinse Hoofdstraat 193

Ons appartement nu voor de tweede keer binnen een week weer in de verhuur. Geen onnodige huurderving. Top

Okt2017 Eigenaar Valeriusstraat 14 9,3/10

Wij werken al jaren met The Hague Real Estate Services, tot volle tevredenheid! Meestal vind dit kantoor een huurder binnen een zeer korte tijd!

Okt2017 Eigenaar Elizabeth Brugsmaweg 1 710

Prima service en goede communicatie met de makelaar. Heb een top huurder in mijn appartement zitten.

Okt2017 Eigenaar Van Kijfhoeklaan 73

The Hague Real Estate Services leverde een snelle en professional service. Ik kan ze aan iedereen aanbevelen.

Aug2017 Eigenaar Willem van Outhoornstraat 91

Adequate, service en prestatie gericht. 10/10

Aug2017 Eigenaar Badhuisweg 84 b

The Hague Real Estate Services heeft mij nu meerdere malen zeer snel en vakkundig aan een huurder geholpen. Goede bereikbaarheid en communicatie, fijne samenwerking en prettige huurders. Ik kan het iedereen aanraden met hen in zee te gaan.

Aug2017 Eigenaar Willemstraat 88

Deze partij is ons aanbevolen door een andere makelaar en
andere verhuurders. Vooraf kregen we goed en duidelijk advies hoe we het aan te
bieden object aantrekkelijk voor potentiele huurders kunnen maken (Dit hoor ik
graag vooraf ipv achteraf als de verhuur niet wil lukken). De medewerkers
waren goed bereikbaar als we vragen hadden per telefoon, mail of whatsapp. We
hebben deskundige begeleiding/ondersteuning gehad bij onderhandelingen met de
huurder. Ook voor- en tijdens de checkin zijn we goed begeleid. Last but not
least: er was een zeer mooie foto reportage van het huis gemaakt.
Wij denken dat het geen toeval was dat één van de eerste
kijkers, op de eerste van aanbieding voor ons huis heeft gekozen.9,8/10

Aug2017 Eigenaar Ammunitiehaven 31

Snellen antwoorden en 'to the point'. Contract is altijd in Engels en Nederlands wat heel duidelijk is. Vraag naar Manon, zij is een top vrouw. Makelaarshap is in haar genen. 10/10

Aug2017 Eigenaar Lage Zand 484

Professioneel en deskundig kantoor met een breed bestand aan potentiële huurders. Regelt snel een hoogwaardige en betrouwbare verhuur.
Uitstekende beheer functie die alle zorgen uit handen neemt. Zeer aan te bevelen! 10/10

Jul2017 Eigenaar Willem de Zwijgerlaan 18 B 10/10

Wij kunnen iedereen deze makelaar aanbevelen. Vanaf het eerste contact moment, tot de laatste zaken mbt onze huurders, hebben Manon, Onno en het team ons zeer professioneel bijgestaan. Binnen een mum van tijd, is de ideale huurder gevonden en het contract getekend. Ook buiten kantoor tijden zijn Onno & Manon altijd bereikbaar, en dat vonden wij erg prettig. Kortom een top samenwerking!

Jul2017 Eigenaar Zwolsestraat 298

Sterk team van vakkundige en resultaatgerichte mensen. Heel prettig in de omgang en niet onbelangrijk: afspraak=afspraak.
Manon, je jarenlange ervaring in dit vak geven je het vertrouwen en fingerspitzengefuhl om op je gevoel en mensenkennis af te kunnen gaan. En je had het telkens goed ingeschat. Knap hoor. Topper ben je.

Jul2017 Eigenaar Nieuwe Parklaan 145

Manon en haar team hebben met veel enthousiasme en vertrouwen dit appartement in beheer genomen. Alles is in zeer goed overleg gegaan, van de fotoshoot tot plaatsing op de website tot bezichtigingen en de totstandkoming van het huurcontract. Top service en fijn meedenken met de klant. 10/10

Juni2017 Eigenaar Batjanstraat 27A

Prima huurder gevonden binnen een korte tijd. Appartement heeft slechts korte tijd leeg gestaan. Huurder is een expat van een betrouwbare werkgever.

Juni 2017 Eigenaar Oostduinlaan 101

Snelle service en 24-7 uur bereikbaar. Geheel aan te bevelen.
In de toekomst zal ik deze service zeker nog gebruiken.

Juni 2017 Eigenaar Prins Willem Alexanderweg 327

Ik vond dat ze een zeer goed netwerk hebben en vertrouwd zijn met de nuances (niet alleen met de wet) die betrokken zijn bij het verhuren van een appartement. Beide eigenschappen zijn belangrijk om snel een appartement uit te huren naar de gewenste prijs, zodat mijn appartement op zeer korte termijn verhuurd is.

Onno was ook redelijk instrumenteel in het beantwoorden van mijn vragen in korte tijd. Gezien de ervaring van het team komt het geen verassing dat zij een zeer goed inzicht hadden van de huurder/verhuurder relatie in een transactie. En het feit dat ze u op gemak kunnen zetten tijdens het proces is onbetaalbaar. Veel plekken voor onervaren verhuurders/ huurders, gemoedsrust is heel belangrijk- en er is geen plaatsvervanger voor.

Ik raad ze sterk aan! 10/10

Juni 2017 Eigenaar Guirlande 59

Van het eerste moment dat het huis is verhuurd (binnen 2 weken) zijn we erg onder de indruk van het enthousiasme, de creativiteit, de getoonde expertise en de uitvoering van Manon en haar team. De geadviseerde prijs door het team was precies, en laat hun kennis zien van de omgeving. Het is een excellente ervaring geweest en we raden The Hague Real Estate aan aan vrienden en familie.

Juni 2017 Eigenaar Prins Hendrikstraat 10 B

Professioneel gerund makelaarskantoor met oog voor haar klanten. Kent de markt en acteert pro-actief 10/10

Mei 2017 Eigenaar Dhr. van Bergenhenegouwen

Ik geef het een 10/10. Adequate, service en prestatie gericht.

Mei 2017 Eigenaar Jozef Israëlslaan 60

Onze makelaar weet heel goed wat er speelt in de markt en weet hier goed op in te spelen. Ze gaf ons ook tips zodat wij ons huis beter konden verhuren. Ze denken met je mee en helpen je hierbij. We zijn erg tevreden over de snelheid van het beantwoorden van mails.

Mei 2017 Eigenaar Pansierstraat 38

The Hague Real Estate Services staat bij mij voor enthousiast, betrouwbaar en super professioneel. Binnen 10 dagen mijn huis verhuurd aan een expat, precies wat je wilt. Absolute aanrader. Thanks Manon!

Mei 2017 Eigenaar Vigelandstraat 5

Professional and efficient.
Good support during the process.
House rented quite quickly.
Highly recommended.

Mei 2017 Eigenaar Johan van Oldenbarneveltlaan 33

Tevreden met de bemiddeling doorThe Hague Real Estate Services van de verhuur van dit appartement; deskundig en adequaat. Een aanrader!

Mei 2017 Eigenaar Frankenslag 84

Enthusiastic, creative & hard-working; Manon and team took quick action to place my apartment on Funda and managed to rent it out within a short time frame, and for the price she had indicated to me (the two don't always come together..). In my experience the team is much more eager than some of the larger players I had approached, and seem to have a very good local network.

A very good experience and highly recommended.

Februari 2017 Eigenaar Burgemeester de Monchyplein
Nadat ons appartement 4 maanden niet verhuurd is heeft The Hague Real Estate ons appartement binnen 1 maand verhuurd !

Februari 2017 Eigenaar Valeriusstraat
Wij werken al jaren met The Hague Real Estate Services, tot volle tevredenheid! Meestal vind dit kantoor een huurder binnen een zeer korte tijd!

Februari 2017 Eigenaar Noordeinde
Wij werken al een tijdje met The Hague Real Estate Services en zijn tevreden. Het appartement is binnen een maand verhuurd. Het contact verloopt prettig.

Februari 2017 Eigenaar Van Alkemadelaan
Op professionele wijze heeft The Hague Real Estate Services binnen no-time mijn appartement verhuurd aan mijn doelgroep (expats) dankzij hun uitmuntende netwerk onder opdrachtgevers.

Februari 2017 Eigenaar Pompstationsweg
Snel verhuurd en alles netjes afgewikkeld tot dusver, goede opleverrapportage en prettige samenwerking.

Januari 2017 Eigenaar Benoordenhoutseweg
Goed advies door kennis en 24/7 beschikbaar. Binnen twee weken verhuurd! We maken ook gebruik van de PM (Property Management) service dus ook geen toekomstige kopzorgen.

December 2016 Eigenaar Van Hoytemastraat
The Hague Real Estate Services heeft een professionele aanpak, duidelijke afspraken gemaakt, veel bezichtigingen geregeld en een goede contractonderhandeling gedaan!

December 2016 Eigenaar Lage Nieuwstraat
Nadat er goede foto's waren gemaakt van het huis door een fotograaf van de makelaar was het appartement in een mum van tijd verhuurd. Contract en alle voorkomende andere zaken zijn keurig en in samenspraak afgehandeld. Ook naar de huurder toe vond ik het fijn dat de afhandeling professioneel verliep.

December 2016 Eigenaar Mozartlaan
Goede service, zeer vriendelijk en bereid mee te denken! Dit is de derde keer dat wij ons huis verhuren via The Hague Real Estate en wij hebben een zeer positieve ervaring. Het huis is erg snel verhuurd en alles is vlot en netjes verlopen. Zeker aan te raden!

December 2016 Eigenaar Waldeck Pyrmontkade 65
Maarten Kroon heeft mij op een deskundige en doortastende manier geholpen om binnen 10 dagen de juiste huurders te vinden. Hij heeft bewezen dat zijn bureau zich van andere bureaus onderscheid door de manier waarop ze de opdracht aanpakken om het gewenste resultaat te bereiken. Ik ben zeer tevreden en ga zeker door met The Hague Real Estate Services samenwerken.

December 2016 Eigenaar Adelheidstraat
Dit kantoor verhuurt regelmatig voor ons. Ook bij deze verhuur werd snel, deskundig en correct gehandeld.

December 2016 Eigenaar Willem de Zwijgerlaan
The Hague real estate services heeft haar verwachtingen meer dan waar gemaakt.
In de aanloop naar de verhuur toe, de onderhandelingen en de "after service" is iets waar menig makelaar een voorbeeld aan kan nemen.
Zonder twijfel zal The hague Real Estate Service ook in de toekomst mijn woningen verhuren.

November 2016 Eigenaar Gasthuislaan in Delft
Zeer kundig, prettige persoonlijke communicatie en zeer goed bereikbaar.
Je kunt bij dit bedrijf duidelijk merken dat ze het belang van de klant hoog in het vaandel hebben staan, vanaf het eerste contact tot het vinden van de match met de juiste huurder.

Oktober 2016 Eigenaar Oude Veiling in Den Hoorn
Prima Makelaar, goede kijk op de verhuur markt! Zeker aan te raden!! Zijn snel met antwoorden en
regelen alles vlot, huis was binnen 1 maand verhuurd.

Oktober 2016 Owner Prins Willem Alexanderweg 291
We had a tight timeline for renting our apartment, and they were able to deliver! They are friendly and dynamic group, and we certainly plan to come back to them again.

September 2016 Eigenaar Riouwstraat
The Hague Real Estate Services (THRES) heeft een professioneel en prettig team dat heel goed samenwerkt. Je krijgt altijd iemand aan de telefoon die weet waar het over gaat en mocht die de allerlaatste stand van zaken niet weten, dan wordt je dezelfde dag nog terug gebeld. THRES heeft de focus op de woningen bezichtigen om deze zo snel mogelijk te verhuren/verkopen; dat wil ook zeggen dat je niet na elke bezichtiging wordt gebeld, maar wel zodra er serieus geinteresseerde kandidaten zijn. De administratie wordt zorgvuldig en efficient beheerd. Kortom ik kan THRES van harte aanbevelen.

Juli 2016 Eigenaar Koekoekslaan
THRES mikt op expat huurders van grote internationale instellingen en heeft daar goede contacten mee. Ze zijn ook kritisch mbt de kwaliteit van de potentiële huurder. Dat waren belangrijke voorwaarden. Ze zijn erg proactief, denken mee en reageren snel en constructief op vragen; kortom zeer klantgericht. Ook het advies rondom prijsstelling was goed. Ze kennen de markt en weten de juiste prijs te verkrijgen.

Juli 2016 Eigenaar Weissenbruchstraat
Manon de Lange has guided the rental, she was top: very professional, service minded, driven, fast and fun!

Juli 2016 Eigenaar Grote Halstraat
Goede ervaring, huis snel verhuurd binnen de voorspelde termijn. Uitstekende kennis van expat markt, zowel qua wat ze zoeken alsook hoe hun housing allowances in elkaar steken. Maakt dat ze de courtage bijna zelf hebben terugverdient. Communicatie mag wat helderder, lag mogelijk ook aan onze (onuitgesproken) verwachtingen. Gaan we de volgende beter van te voren afstemmen. Back office (Mw Wilma van Oijen) is heel erg adequaat en snel.

Juni 2016: Eigenaar Harstenhoek
En weer 1 snel en goed verhuurd, erg tevreden!!, goede contacten bij de bedrijven die hun medewerkers snel en goed willen laten huren, Top

Juni 2016: Eigenaar Harstenhoekweg
Prettige organisatie om zaken mee te doen!!
Enthousiaste mensen die echt voor jou en je pand "gaan"

Dit is mijn 6de keer dat ik een pand heb verhuurd via The Hague Real Estate, Top

Juni 2016: Eigenaar Vlierboomstraat

Ik heb The Hague Real Estate Services benadert door eerdere positieve ervaringen met Walther Stokman van de verkoopkant. Het positieve vind ik vooral dat zij erg enthousiast zijn en er voor gaan om een goede dienst verlening te bieden. Ze mailen snel terug zelfs in het weekend worden je vragen beantwoord dit heb ik als zeer positief ervaren in vergelijking met andere partijen waarvan sommige zeer laks zijn.
Het huurcontract was goed opgesteld en daarbij de foto,s die zijn gemaakt waren zeer goed uitgevoerd.
Al met al ben ik tot nu toe zeer tevreden over de verrichte werkzaamheden van The Hague Real Estate Services.

Juni 2016: Eigenaar Gijsbrecht van Aemstelstraat - AmsterdamVerhuur werd direct opgepakt, goede professionele fotograaf, Deskundig en snelle schakeling in proces en op vragen. Goede screening van potentiele huurders. Pro- actieve houding.


Juni 2016 Eigenaren Kerkstraat
professionele & vriendelijke benadering. Hebben groot netwerk van grote opdrachtgevers en werken uiterst servicegericht.

Mei 2016: Eigenaar Okerhof Voorburg
Wij werken nu bijna 2 jaar samen met The Hague Real Estate Services.
De samenwerking is zonder meer uitstekend te noemen.
Ze zorgen voor prima huurders, we hebben nog geen leegstand gehad en op wensen van huurders wordt accuraat gereageerd. Alle beslommeringen worden ons tot volle tevredenheid uit handen genomen.


Mei2016: Eigenaar Bezuidenhoutseweg
Super service en snelle actie! The Hague Real Estate weet de juiste huurder te matchen met het specifieke aanbod.

April 2016: Eigenaar Burgemeester Patijnlaan
Het is voor het eerst dat ik zaken doe met deze makelaar en ben zeer tevreden met de service die zij leveren. Ik hoop ook mogelijk in de toekomst zaken te kunnen doen met Real Estate Services.

Maart 2016 Eigenaar Celebesstraat
The Hague Real Estate heeft een goed netwerk van huurders. Daarnaast begeleiden ze verhuurders op een zakelijke en professionele manier. Precies wat je van een makelaar verwacht.


Maart 2016 Eigenaar Aerssenstraat
Toen ik besloot om mijn huis te gaan verkopen, heb ik een aantal makelaars uitgenodigd om een aanbieding te doen. Ongeveer in midden tussen de ‘jonge honden’ en de ‘grijze eminenties’ trof ik NVM makelaar Walther Stokman van The Hague Real Estate Services. Met een boel ervaring maar wel de energie én het elan dat je graag wilt zien bij degene die jouw huis verkoopt. Van het begin tot het eind van het traject is Walther bezig geweest om voor mij de allerbeste deal te bereiken en deed alle bezichtigingen zelf. Wat ik heel prettig vond omdat je toch hebt gekozen voor een makelaar (in persoon) en niet voor een ander. Toen in de periode tussen de verkoop en de oplevering bleek dat de koper de financiering niet op tijd rond had, heeft hij zelfs meerdere malen contact gehad met de hypotheekverstrekker van de koper en de notaris van de koper om voor mij in ieder geval de nodige zekerheden veilig te stellen op een manier die ik alleen maar kan betitelen als doortastend en slim. Het enige dat ik eraan heb gedaan is de –door de koper getekende ingebrekestelling- in ontvangst nemen. Een ieder die mij zegt dat een makelaar duur is, is bij mij aan het verkeerde adres. Want in mijn geval, is de courtage veel meer geweest dan een fee voor de verkoop van mijn huis. Hier werden mijn belangen behartigd in een lastig traject waar ik zelf nooit uitgekomen zou zijn. En waarschijnlijk met één van de internetmakelaars ook niet. Aan een ieder die overweegt om een makelaar in te schakelen voor de verkoop van een woning, kan ik Walther Stokman warm aanbevelen.

Maart 2016 Huurder: Lange Vijverberg 20-L
Wij maken van de gelegenheid gebruik om je te bedanken voor de efficiënte en vlotte bemiddeling met de Lange Vijverberg 20 l. We hopen er binnenkort in te trekken.

We also use this opportunity to thank you for the efficient and fast conciliation with the Lange Vijverberg 20 l. We hope to move in very soon.

September 2015: Tenant working for Shell
Just wanted to quickly express my appreciation for the outstanding fast reaction. I am very pleased how smooth this ran. Many thanks again.

Maart 2015 Eigenaar: Dhr. Weber
Wat een drive! Ons huis stond al 5 maanden zonder resultaat in de verhuur bij een andere makelaar. Contact gekregen met ...Manon de Lange en binnen 5 dagen ons appartement verhuurd, problemen op creatieve wijze en daadkrachtig opgelost. The Hague Real Estate Services doet er toe!

Januar 2015 Landlord: Mr. Zaraket
Manon is undoubtedly one of the best real estate agents in The Hague. I had the pleasure of dealing with her when renting out my apartment. Before selecting The Hague Real Estate Services, I had met a dozen of other real estate agents whose main focus was to manage and lower my expectations in order to facilitate their job. Manon, on the other hand, confidently committed to meeting my expectations and eventually managed to exceed them by delivering great results in a very short period of time. She is professional, friendly, honest and truly looks after the client’s interest. What distinguish Manon from her peers are her passion for her work, authenticity, integrity, and incredible ability to relate to people. I would highly recommend Manon for anyone looking to rent or sell properties in The Hague.

Januar 2015 Tenant working for the EPO office

I collaborated with The Hague Real Estate Services in order to find a good apartment in the Hague area. The agency managed to find me a very nice apartment in less then two days. They have highly skilled professionals, who answer all your questions and help in all aspects of the rental process. They answer very quickly your mails and are very friendly. I highly recommend working with the Hague Real Estate Services.

Februar 2014 Ambassador Philippine Embassy, The Hague

Dear Manon, I would like to commend Real Estate Services for their amiable and professional agents, who notably possess the ability to gauge the preferences and needs of their clients. I am very pleased to have availed of your quality services. Thank you very much for your assistance and follow through support.

Sincerely,

JAIME VICTOR B. LEDDA

Januar 2015 Employee Statoil: Mr. Evaldsson

Manon will provide you with fast and flexible service at The Hague Real Estate Services, and will put extra effort in. I'm very satisfied!

February 2015 Mr. Khaled

Thank you very much for making the move to new Babylon an easy relocation.