The Hague Real Estate Services
Koninginnegracht 60
2514 AE The Hague

Tel: +31 70 21 41 077
Mail: info@thres.nl

Taxatie Den Haag

Voor Taxaties in Den Haag en omstreken kan u terecht bij The Hague Real Estate Service. Het bedrijf richt zich op kwalitatief goede taxaties tegen een goed prijs. Verder maken wij taxatie rapporten op voor bedrijfsruimtes, kantoren, woningen, bellegingsprojecten en winkels. Bij iedere taxatie krijgt u een rapport op maat. Wij garanderen dat iedere taxatie die door wordt uitgevoerd door banken wordt erkend. Dit komt doordat The Hague Real Estate Service is aangesloten bij het NWWI. Wij gebruiken dan ook de eisen van het NWWI voor een kwalitatieve taxatie.

Erkende NWWI taxateur in Den Haag

NWWI staat voor Nederlandse Woning Waarde Instituut. Dit instituut keurt de taxatierapporten die opgemaakt zijn door aangesloten taxateurs. Het NWWI controleert of de taxaties volgens de juiste richtlijnen worden opgesteld. Dit betekend dat iedere partij weet waar hij aan toe is wanneer er een taxatie wordt gedaan die erkend is door het NWWI. Deze taxaties zijn namelijk betrouwbaar en objectief. Alleen taxateurs die aan de hoge eisen van het NWWI voldoen kunnen zich aansluiten. Momenteel zijn er ongeveer 4500 taxateurs aangesloten bij het Instituut.

Woning laten taxeren

Als u een woning wil laten taxeren proberen wij dit altijd zo snel mogelijk te doen. Als u op een werkdag een aanvraag doet proberen wij altijd binnen 24 uur telefonisch contact met u op te zoeken. Een van onze NRVT gecertificeerde taxateurs zal dan een wat informatie in winnen en waar nodig meteen een afspraak maken om uw huis te laten taxeren in Den haag. Wanneer het taxatiemoment is geweest beginnen zij direct met het opstellen van het taxatierapport. Het streven is om altijd binnen 5 dagen het rapport in zijn geheel naar u toe te sturen. Voor een taxatie in Den Haag bent u hier dus op het goede adres. The Hague Real Estate Service werkt volgens de nieuwste regels op het gebied van waardebepaling van het huis.