Stichting het Babyhuis 5 jaar!

Stichting het Babyhuis bestaat vijf jaar. Dit prachtige initiatief werd exact vijf jaar geleden opgericht op de dag van de rechten van het kind. Op deze dag opende het eerste huis in Dordrecht. Afgelopen jaar was het de beurt aan Rotterdam Rijnmond. In december van dit jaar is namelijk de renovatie van de voormalige leeszaal naast de Lodewijkskerk gereed voor de opening van het derde Babyhuis. Dankzij dit unieke zorgconcept zijn al vele onnodige uithuisplaatsingen voorkomen.

Symposium

Om deze mijlpaal te vieren zal op 29 maart 2019 een groot symposium plaatsvinden in Corpus te Oegstgeest om stil te staan bij dit heugelijke feit. Dit zal gepaard gaan met muzikale intermezzo’s, ruimte om elkaar te ontmoeten en een feestelijk drankje en hapje.

Eigenaresse van The Hague Real Estate Services, Manon de Lange, heeft zich het afgelopen jaar ingezet om zoveel mogelijk geld op te halen voor deze geweldige stichting. Zij zal daarom aanwezig zijn tijdens deze fantastische dag.

Aanwezig zijn of doneren?

Wilt u ook aanwezig zijn? Meld u aan per email via symposium@het-babyhuis.nl. Wilt u een bijdrage leveren aan dit goede doel? Indien u dit project wilt steunen, kunt u uw bijdrage doneren via:

Het Babyhuis te Dordrecht NL74RABO0150524196 o.v.v. Manon de Lange

TOP