Stichting het Babyhuis 5 jaar!

Het Babyhuis bestaat vijf jaar. Dit prachtige initiatief werd exact vijf jaar geleden opgericht op de dag van de rechten van het kind. Op deze dag opende het eerste huis in Dordrecht. Afgelopen jaar was het de beurt aan Rotterdam Rijnmond. In december van dit jaar is namelijk de renovatie van de voormalige leeszaal naast de Lodewijkskerk gereed voor de opening van het derde Babyhuis. Dankzij dit unieke zorgconcept zijn al vele onnodige uithuisplaatsingen voorkomen.

Symposium

Om deze mijlpaal te vieren zal op 29 maart 2019 een groot symposium plaatsvinden in Corpus te Oegstgeest om stil te staan bij dit heugelijke feit. Dit zal gepaard gaan met muzikale intermezzo’s, ruimte om elkaar te ontmoeten en een feestelijk drankje en hapje. Eigenaresse van en verhuurmakelaar The Hague Real Estate Services, Manon de Lange uit Den Haag, heeft zich het afgelopen jaar ingezet om zoveel mogelijk geld op te halen voor deze geweldige stichting. Zij zal daarom aanwezig zijn tijdens deze fantastische dag.

Aanwezig zijn of doneren aan het babyhuis?

Wilt u ook aanwezig zijn? Meld u aan per email via symposium@het-babyhuis.nl. Wilt u een bijdrage leveren aan dit goede doel? Indien u dit project wilt steunen, kunt u uw bijdrage doneren via:

Het Babyhuis te Dordrecht NL74RABO0150524196 o.v.v. Manon de Lange

Het Babyhuis voorkomt onnodige uit huis plaatsing

Stichting het Babyhuis is eind 2013 opgericht in een mooi pand in Dordrecht aan de Brouwersgracht 211. Het biedt opvang aan baby’s, voor hun moeders, die voor een bepaalde periode een extra steuntje in de rug nodig hebben bij het zorgen voor hun baby. Bij het Babyhuis vind je tijdelijke woonruimte, behandeling en begeleiding aan hoogzwangere en pas bevallen vrouwen. Het Babyhuis heeft 26 moeder-kind units beschikbaar om moeders en hun kinderen in drie fases intensief te begeleiden naar zelfstandigheid. De Stichting heeft op dit moment locaties in Leiden, Regio Rotterdam Rijnmond en Dordrecht.

TOP