Makelaar Wassenaar

Makelaar Wassenaar – The Hague Real Estate Services

Makelaar Wassenaar

Makelaar Wassenaar

The Hague Real Estate Services is een full service makelaar in de regio Den Haag. Naast Den Haag zijn wij veel werkzaam als makelaar in Wassenaar. Wij zijn gespecialiseerd in het luxe segment binnen het vastgoed. Deze makelaar onderscheidt zich namelijk van de reguliere markt met een focus op zowel professionals, expats als ook particulieren. The Hague Real Estate Services geeft daarbij een hoogwaardige en veelzijdige service.

Diensten

Expat housing

Wassenaar is bijzonder populair bij expats. Rond de 10% van de totale populatie is namelijk een expat. Deze expats komen met name uit onze buurlanden. Maar ook uit de VS, India en China komen veel expats richting Wassenaar. Meer informatie over Wassenaar vind je bijvoorbeeld in deze Expat Guide.

Makelaar Wassenaar

Ons aanbod

Wij zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in de verschillende facetten van het onroerend goed. Vooral in de huur en verhuur van luxe woningen en appartementen zijn wij een sterke partner. Ook hebben wij geregeld prachtige koopwoningen te koop staan.

Huurwoningen Koopwoningen

Makelaar Wassenaar

The Hague Real Estate Services is uw full service makelaar uit Den Haag. Wij hebben echter ook geregeld mooie luxe woningen voor u ter beschikking in Wassenaar. Ziet u iets moois tussen ons aanbod? Neem contact op met Manon de Lange, verhuurmakelaar via Tel 070-2141077 of Tel 06-21874097. Wist u trouwens, dat wij het Babyhuis voor kwetsbare moeders ondersteunen.

TOP