Makelaar Voorburg

Makelaar Voorburg – The Hague Real Estate Services

makelaar Voorburg

The Hague Real Estate Services is een full service makelaar uit Den Haag, maar werkt ook als makelaar in Voorburg. Geregeld hebben wij hele mooie luxe woningen voor de verhuur of voor de verkoop in Voorburg. Een Full service makelaarskantoor betekent het volledige pakket aan dienstverlening. Dit begint met een huis taxatie en een adviesgesprek en het eindigt succesvol bij de notaris. Een full service makelaar neemt bijvoorbeeld het gehele huur- of verhuur traject of het gehele verkooptraject of aankooptraject van een woning of appartement voor zijn rekening. Op die manier ontzorgt The Hague Real Estate Services u van A tot en met Z.

Makelaar Voorburg

Hoewel The Hague Real Estate Services is gevestigd in Den Haag hebben wij geregeld ook hele mooie huurwoningen of koopwoningen in Voorburg voor u beschikbaar.

Onze diensten

Als NVM Makelaar uit Den Haag bieden wij kwalitatief goede woningen aan met een hoog afwerkingsniveau en exclusieve uitstraling. Wij zijn gespecialiseerd in de verschillende facetten van onroerend goed, zoals bijvoorbeeld:

  1. Huur en verhuur van woningen in Den Haag, Wassenaar, Rijswijk & Voorburg – Leidschendam;
  2. Verkoop en of aankoop van woningen;
  3. Vastgoedmanagement;
  4. Short-stay;
  5. Taxatie van uw woning of investering;
  6. Expat Home Service

Ons aanbod

Huurwoningen Koopwoningen

Contact

Ziet u iets moois staan tussen ons aanbod aan huurwoningen en koopwoningen? Neem dan contact op met Manon de Lange, verhuurmakelaar via tel 070-2141077 of via tel 06-21874097

TOP