The Hague Real Estate Services
Koninginnegracht 60
2514 AE The Hague

Tel: +31 70 21 41 077
Mail: info@thres.nl

Makelaar Den Haag

Een makelaar moet expertise hebben op veel gebieden. Zo verkoopt een huis zich niet vanzelf. Een huis moet onder de aandacht gebracht worden van de geïnteresseerde doelgroep. Bij de verkoop moet een pakkende tekst geschreven worden. Op dat gebied is een makelaar bezig met marketing. Daarnaast moet je als makelaar ervaringen hebben als notaris , het maken van foto’s en moet hij kunnen onderhandelen. Hierbij is The Hague real Estate Services gespecialiseerd als verkoopmakelaar in regio Den Haag. Daarnaast heeft het bedrijf alleen maar professionals in huis die er voor zorgen dat de kwaliteit van bedrijfsvoering hoog blijft. Een sterk punt van het bedrijf is dat zij meerdere diensten aanbieden. Hierbij horen natuurlijk erkende partners als Pararius, NVM, Funda en het NWWI.

NVM makelaar Den Haag

The Hague real Estate Services is een erkend NVM makelaar gevestigd in Den Haag. NVM staat voor Nederlandse Vereniging van Makelaars en taxateurs in onroerende goederen. Het NVM is dé makelaarsvereniging voor makelaars. Hierbij zijn zij de grootste van Nederland. De vereniging is opgericht in 1898 en is gevestigd in Nieuwegein. Het NVM ondersteund doelgericht aan de aangesloten bureaus. Hierbij zijn zij werkzaam op ieder marksegment. Namens de aangesloten bedrijven behartigd het NVM de belangen richting de overheid en op politiek gebied. Momenteel zijn er ongeveer 4100 taxateurs en makelaars aangesloten bij het NVM.

Verkoopmakelaar The Hague - 's-Gravenhage

Bij het verkopen van een huis gaat het om twee partijen. Dit is dan ook de reden dat er ook een verkoopmakelaar bemiddelt bij de verkoop. Naast de activiteiten als verkoopmakelaar is The Hague Real Estate Services ook actief als aankoopmakelaar. Hierbij kan je denken aan hulp bij de zoektocht naar de juiste woning in Den Haag, hulp bij onderhandeling en de begeleiding van bezichtigingen. Een aankoopmakelaar helpt dan weer bij het adviseren van wat een woning waard is.