Makelaar Bezuidenhout inhuren

Woning huren in Bezuidenhout, schakel een verhuur makelaar in

makelaar Bezuidenhout, Den Haag, huurwoningen Bezuidenhout

Bezuidenhout Den Haag

In Bezuidenhout, een van de mooiste wijken in Den Haag staan prachtige huurwoningen te huur. Verblijf je tijdelijk in Den Haag voor bijvoorbeeld je werk, dan is een woning huren met behulp van een makelaar in Bezuidenhout voor een bepaalde periode een goede optie. De wijk Bezuidenhout heeft haar naam te danken aan het feit, dat de wijk zich ten oosten van het Haagse Bos bevindt. Bezuidenhout is onderdeel van het stadsdeel Haagse Hout. Het aantal inwoners neemt al jaren stapsgewijs toe. In 2021 woonden er bijna 18000 inwoners in deze wijk. 40% van alle woningen betreft huurwoningen, waarin vaak expats van multinationals en internationale organisaties worden gehuisvest.

Geschiedenis Bezuidenhout

Bezuidenhout is in de 2e wereldoorlog hevig gebombardeerd. Ruim 80% van de huizen in straten zoals Schenkweg,  Bezuidenhoutseweg, Laan van Nieuw Oost Indië en Schenkkade werd vernietigd. Het duurde ruim 60 jaar om de herbouwwerkzaamheden af te ronden.

Een woning huren in Bezuidenhout

Als je wilt gaan wonen in Bezuidenhout en je houdt van rust, dan zit je in Bezuidenhout goed. Gewilde straten in Bezuidenhout zijn het Anna van Buerenplein, Theresiastraat en de Juliana van Stolberglaan. In deze straten in Bezuidenhout zijn veel huurwoningen beschikbaar. De meest aangeboden woningen in Bezuidenhout zijn mooie appartementen. Deze appartementen kosten gemiddeld 1500 Euro a 1700 Euro per maand. Voor een kamer huren in Bezuidenhout betaal je gemiddeld 550 Euro. Omdat de wijk Bezuidenhout zeer gewild is, staan de meeste woningen relatief kort online.

Makelaar Bezuidenhout

Wil je graag in deze wijk wonen? Wees dan alert en handel snel! Schakel een verhuurmakelaar in, want deze heeft vaak net wat sneller relevante informatie over woningen, die op de markt komen.

Huurwoningen Bezuidenhout, makelaar Bezuidenhout

Bezuidenhout the place to be

Het Bezuidenhout is een gezellige, dichtbevolkte, maar toch rustige wijk uit de jaren 30 van de volgende eeuw. De wijk heeft veel Haagse portiekwoningen en flats. Het Beatrix Kwartier met grote multinationals ligt om de hoek. Dat is lekker gemakkelijk, als u tijdelijke woning zoekt voor een expat in uw bedrijf. Vanuit de wijk loop je in een paar minuten Centraal Station of de binnenstad van Den Haag in. Wist u trouwens, dat dit een wijk met koninklijke allure is. In het Haagse Bos vind je ook Huis Ten Bos, de woning van de koninklijke familie.

Alles bij de hand in Bezuidenhout

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de Theresiastraat. Hier vind je ook vele heel diverse winkels en genoeg gelegenheden om uit eten te gaan of een drankje te doen. Er zijn veel gelegenheden voor een jonger publiek, aangezien de Hogeschool In Holland en de Haagse campus van de Universiteit van Leiden in de buurt zijn gevestigd.

huurwoningen Bezuidenhout, Den Haag, Bezuidenhout

Wonen in Bezuidenhout Den Haag

Bezuidenhout is een welvarende wijk met een hoge WOZ waarden voor zowel eengezinswoningen als voor appartementen. Ongeveer 40% van de woningen zijn particuliere huurwoningen.

De wijk Bezuidenhout is goed bereikbaar inclusief een uitstekend openbaar vervoer.

Utrechtse baan Den Haag

Het begin van de A12, de Utrechtse Baan loopt door het Bezuidenhout met twee opritten en twee afritten. Maak je niet veel gebruik van de auto, dan kan je misschien gebruik maken van de deelauto’s die beschikbaar zijn in de wijk. Ook kunt u gemakkelijk tram 2 of tram 6 pakken als u snel ergens heen moet in Den Haag. En dan nog houdt het niet op! Bus 23 en 24 rijden ook nog eens door het Bezuidenhout.

Conclusie

Bezuidenhout is een van de meest gewilde wijken in Den Haag. Het is er goed toeven, want je hebt alles bij de hand in deze wijk. De wijk is centraal gelegen, je kunt er lekker uit eten, ontspannen in het Haagse Bos en er zijn mooie beschikbare appartementen, waar je comfortabel kunt wonen. Veel van deze appartementen zijn echter huurappartementen. Neem eens contact op met The Hague Real Estate Services, uw makelaar voor Bezuidenhout voor de mogelijkheden. Wij verhuren ook zeer veel uitstekende appartementen in diverse prijsklassen aan onder andere expats in de Archipelbuurt, het Statenkwartier, het Zeeheldenkwartier in Den Haag en Benoordenhout.

Tel: 070-2141077

Kijk voor meer informatie over Bezuidenhout ook eens op deze website.

TOP