Makelaar Benoordenhout Den Haag

Makelaar Benoordenhout, rent a house in The Hague,

Benoordenhout

De wijk Benoordenhout is een chique wijk in het stadsdeel Haagse Hout. Het is een groene wijk die grotendeels gebouwd is tussen 1920 en 1940. In de wijk Benoordenhout wonen ruim 14000 inwoners, waarvan velen zeer welgesteld zijn. Ook zijn er meerdere scholen in de wijk beschikbaar.Benoordenhout ligt in het noord oosten van het centrum. Bekend in dit stadsdeel zijn natuurlijk het Hubertuspark, de militaire kazernes en de duinen ten noorden van de Waalsdorper weg. Ook zijn het Haagse Bos en het Malieveld niet ver weg. The Hague Real Estate verhuurt als makelaar zeer regelmatig luxe woningen in de wijk Benoordenhout.

Buurten in Benoordenhout

Benoordenhout bestaat uit de volgende 7 buurten:

 1. Uilennest
 2. Van Hoytemastraat e.o.
 3. Nassaubuurt
 4. Arendsdorp
 5. Waalsdorp
 6. Duinzigt
 7. Clingendael

Rond de Van Hoytemastraat, Breitnerlaan, Johannes Bilderstraat en Weissenbruchstraat zijn ruim 60 gespecialiseerde winkels gevestigd  onder andere in het Benoordenhage winkelcentrum. Wist u trouwens, dat een stuk van het Benoordenhout is  aangemerkt als beschermd stadsgebied.

Wat maakt wonen  in Benoordenhout uniek?

De wijk Benoordenhout is een parel in Den Haag. Het is comfortabel wonen in de veelal luxe grote woningen en de wijk is ook nog eens supergroen. We willen hierbij de hotspots in Benoordenhout nog eens benadrukken:

 1. Arendsdorp: prachtig oud landgoed, met openbaar toegankelijk park
 2. Clingendael: schitterend landgoed inclusief wonderschoon park
 3. De Japanse Tuin: bij Clingendael om de hoek, een echte parel
 4. Van Hoytemastraat: veel leuke winkel straatjes

Wonen in Benoordenhout

In Benoordenhout is het rustig wonen. Er zijn veel grote eengezinswoningen. Daarnaast vind je er ook veel twee onder een kap woningen. Door de wijk heen lopen grote groene lanen en straten + bredere singels met mooie groenstroken. Er is veel natuur vlakbij zoals bijvoorbeeld Clingendael, Het Haagse Bos en Oostduin. Aan de andere kant ben je ook snel in de binnen stad, als je wilt gaan shoppen. Benoordenhout is een van de duurdere wijken in Den Haag. Dus om er te wonen moet je een goed gevulde portemonnee hebben. Zowel de eengezinswoningen als de appartementen hebben een relatief hoge WOZ waarde.

Makelaar Benoordenhout

Naast de vele koopwoningen bestaat ongeveer 30% van de woningen in Benoordenhout uit woningen die particulier verhuur worden. De gemiddelde huurproces ligt in alle gevallen boven de 1000 Euro per maand.

The Hague Real Estate Services – makelaar Benoordenhout

The Hague Real Estate is een full service NVM makelaar uit Den Haag. Wij zijn onder andere  gespecialiseerd in het verhuren van woningen in het luxere segment. Wij verhuren ook zeer veel uitstekende appartementen in diverse prijsklassen aan onder andere expats in Bezuidenhout, Archipelbuurt, Statenkwartier en het Zeeheldenkwartier in Den Haag. Daarbij bieden wij een hoog niveau aan expertise en service. Een geschikte woningen vinden, die aan al uw wensen voldoet is vaak een lastige opdracht. Als verhuurmakelaar hebben wij vaak net wat extra informatie over de woningen die op de markt zijn of gaan komen. Daarom adviseren wij altijd om ons als makelaar in te huren. Voor meer informatie kunt u bellen met tel 070-2141077.

 

 

TOP