The Hague Real Estate biedt service

Full service makelaar Den Haag, The Hague Real Estate Services, Manon de Lange

Makelaar in Den Haag –  The Hague  Real Estate Services

Voor het verhuren van uw woning moet u in Den Haag en in de Haagse regio bij Manon de Lange van The Hague Real Estate Services zijn. Zij is een gedreven verhuur makelaar in Den Haag en mede eigenaar van dit makelaarskantoor, die service hoog in het vaandel heeft staan. Zoveel is wel duidelijk na een gesprek met deze ‘selfmade woman’.

Makelaar Den Haag: Direct en ondernemend

Na het gesprek met Manon de Lange blijft er één woord hangen: ‘direct’. Ze maakt direct een goede indruk, steekt direct van wal, weet direct wat ze wil vertellen en heeft direct een mening klaar. Haar eerste woorden zijn dan ook niet toevallig: ‘Ik ben jong uit huis gegaan en direct gaan werken.’ De Lange had op dat moment ook al een duidelijk plan. Ze wilde ieder anderhalf jaar wisselen van werkgever en ieder keer een tree hoger op de carrière ladder stijgen: ‘Op een gegeven moment ben ik geheadhunt voor een bekende Nederlandse familie om als ‘Personal Assistant’ aan de slag te gaan. In de zes jaar, dat ik voor hen werkzaam was en de familie, zowel zakelijk als privé, zoveel mogelijk uit handen nam, heb ik gigantisch veel geleerd. Na deze fase besloot ik om een reis door Australië te gaan maken.

PA van Marlies Dekkers

Maar net voordat ik op reis wilde gaan, werd ik uit een sollicitatie procedure met 200 kandidaten gekozen om de PA van Marlies Dekkers te worden. Een waanzinnige kans, alleen moest ik direct beginnen. We zijn destijds tot een compromis gekomen. Ik ging niet drie maar twee maanden op reis en daarna bij Marlies aan de slag.

Eerste stappen in vastgoed bij een Makelaar – verhuren van woningen

Na de geboorte van haar eerste kind maakte De Lange wederom een carrière switch. ‘Bij een makelaarskantoor was ik commercieel manager. Voor hen heb ik de verhuur van woningen in het luxe segment opgezet. Daarnaast dook ik als jonge moeder ook de studieboeken in om mijn makelaars papieren te halen.’

Makelaar Den Haag: The Hague Real Estate Services

Makelaar ben je niet voor de stenen, maar voor de mensen

De Lange vindt zichzelf een a-typische makelaar. ‘Mijn passie is echt het verbinden van mensen met een mooie en prettige plek waar zij, eventueel met hun gezin, kunnen wonen. Het verbinden van mensen, de cirkel voor hen rondmaken met uitstekende service, met een recht door zee verhaal, dat is hoe ik wil werken.

Eigenlijk gaat het mij niet zozeer om de stenen, maar om de mensen zelf.

Dat contact, is waar ik mijn energie uit haal.’ En klanten waarderen haar aanpak. ‘Klantenbinding is natuurlijk belangrijk en het mooiste is om te merken, dat mensen via mond tot mond reclame bij je terechtkomen. Of dat klanten je weten te vinden voor nieuwe projecten. Na het verhuren van een woning treed ik in sommige gevallen op als property manager. Op deze wijze houd ik sowieso contact met zowel de huurder als verhuurder.’

Kwaliteit trekt kwaliteit aan

Bij de oprichting van The Hague Real Estate Services heeft De Lange besloten altijd twee zaken te blijven doen: de acquisitie en het aannemen van de telefoon: ‘Het eerste jaar liep ik dus voortdurend met een oortje in, want bereikbaar zijn voor je klanten, dat is in mijn optiek één van de belangrijkste services, die je kunt bieden.

Geen korting maar extra service

De Lange: ‘Ik ben er in de loop der jaren van overtuigd geraakt, dat als je dicht bij jezelf blijft, je ook het beste uit jezelf kunt halen. Daarnaast heb ik gemerkt, dat kwaliteit, kwaliteit aan trekt. Ik probeer zo gezond mogelijk te leven en ben continu bezig om aan de kwaliteit van het bedrijf de schaven.’ En dat dicht bij haarzelf blijven, dat komt ook naar voren in haar aanpak: ‘Als verhuurmakelaar bij The Hague Real Estate Services word ik vaak gevraagd of ik korting kan geven op courtages. Maar dat doe ik uit principe niet.

Ik investeer liever in betere relaties met mijn klanten door extra services te bieden: een vaste jurist die voor hen klaar staat, veel exposure – ook op sociale media – van het vastgoed en een vaste stylist die de gestoffeerde woningen aankleedt.’

Verder ben ik scherp op details. Wil een klant of relatie rijles gaan volgen en een rijbewijs gaan halen? Dan weet ik bijvoorbeeld vaak een kwalitatief goede rijschool tegen een scherpe prijs.

Ambassadeur Babyhuis

Het babyhuis gesponsord door The Hague Real Estate Services, Full service makelaar Den Haag

Een passie voor mensen dus en helemaal voor baby’s, vertelt De Lange enthousiast aan het einde van het gesprek: ‘Ik ben sinds kort ambassadrice van het Babyhuis, een waanzinnig mooi project! Samen met mijn zakelijke contacten heb we al veel geld ingezameld, zodat er ook een Babyhuis in Leiden (naast het Babyhuis in Dordrecht) gerealiseerd kan worden. Dat geeft onwijs veel voeldoening, dat je voor deze kwetsbare groep, nieuwe mensjes, iets kunt betekenen in Nederland.’ Inderdaad een heel mooi project, het Babyhuis! En je kunt daar ook een steentje aan bijdragen. Elke bijdrage helpt! Op www.babyhuis.nl kan je meer informatie vinden over dit fantastische initiatief. Indien je dit project ook wilt steunen kan je een bijdrage doneren via:

Het Babyhuis te Dordrecht,

NL74RABO0150524196 o.v.v. Manon de Lange

Bedankt al vast!

Makelaar in Den Haag inschakelen

The Hague Real Estate Services is een ‘full service makelaarskantoor‘ in de regio Den Haag. De eigenaren van deze NVM makelaar uit Den Haag zijn Manon de Lange en Walther Stokman. Bij ons werken ervaren en gedreven professionals, die binnen hun vakgebied tot de besten behoren. Ons aanbod en advies kenmerkt zich door exclusief en kwalitatief vastgoed in combinatie met een persoonlijke en service gerichte verkoop- en verhuurstrategie. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een verhuurmakelaar, een verkoopmakelaar of wil je jouw vastgoedbeheer uitbesteden? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Wij staan je graag telefonisch of per e-mail te woord. Ook op onze Facebook pagina en ons Instagram account vind je meer informatie over onze diensten en ons actuele woningaanbod. Wij verhuren onder andere luxe appartementen in het Statenkwartier, Benoordenhout en Bezuidenhout. En voor het zeer luxe segment zijn wij ook regelmatig aan het werk in Wassenaar.

Lees ook onderstaande blogs over expats in Den Haag

TOP