Over Ons – The Hague Real Estate Services

expat Den Haag, The Hague expat

Full service makelaar Den Haag

We richten ons op zowel professionele beleggers als particulieren. Bovendien opereren we in een zeer sterk netwerk.

Beste verhuurmakelaar in Den Haag

Met een pragmatische aanpak bewijst NVM Makelaar The Hague Real Estate Services de diversiteit in de branche. Daarmee onderscheiden wij ons van de traditionele aanbieders in de regio Den Haag. Wij zijn uw partij in betrouwbaar vastgoedadvies. Los van welke marktsituatie dan ook, zullen wij ons namelijk onderscheiden van de massa op basis van een relatie gedreven en persoonlijk aanpak.

Exclusief

Wij bieden hoogwaardige, turn-key appartementen in Den Haag, Wassenaar, Rijswijk en Leidschendam – Voorburg met een uitstekende afwerking en een geweldige uitstraling.

Full Service

Wij zijn een ervaren, Full service (verhuur) makelaar in Den Haag met marktkennis, een geweldig netwerk en een enthousiast team.

Oplossingsgericht

Nee is bij ons geen antwoord! Wij gaan daarom door tot we de beste deal hebben.

Persoonlijk

Ons team van (verhuur) makelaars kennen alle woningen persoonlijk. Op deze wijze behalen wij het beste en snelste resultaat voor u.

Discreet

De aankoop of verkoop van een woning zijn bijna altijd belangrijke beslissingen in een mensenleven. Daarom staan zorgvuldigheid & discretie bij ons hoog in het vaandel.

makelaar Den Haag, huis verhuren Den Haag

Klanttevredenheid

Lees hier al onze verhuurbeoordelingen.

NVM Makelaar Den Haag

The Hague Real Estate Services is een erkend NVM makelaarskantoor in Den Haag. NVM staat voor Nederlandse Vereniging van Makelaars en taxateurs in onroerende goederen. De NVM is dé makelaarsvereniging voor makelaars. Hierin zijn zij de grootste van Nederland. De vereniging is opgericht in 1898 en is gevestigd in Nieuwegein. De NVM ondersteunt doelgericht aan de aangesloten makelaars. Hierbij zijn zij werkzaam op ieder marktsegment. Namens de aangesloten makelaars behartigt de NVM de belangen richting de overheid en op politiek gebied. Momenteel zijn er ongeveer 4100 taxateurs en makelaars aangesloten bij het NVM. Daarom kunt u bij ons terecht voor:

  • Advies over puntentelling.
  • Advies voor goedkeuring bank.
  • Styling van uw woning.
  • Hoge kwaliteit foto’s en tekst.
  • NVM huurcontract.
  • Zoeken én vinden van de beste match.
  • Beheer van uw woning

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij ondersteunen het Babyhuis voor kwetsbare moeders met baby’s.

Lees ook onze blogs over expats en het verhuren van woningen

Gecertificeerd
NVM
Funda
NWWI
Vastgoed certificaat
Register-taxateur
Pararius
9.6 Verhuur - 122 beoordelingen
9.8 Aankoop - 7 beoordelingen
100% Zou deze makelaar aanbevelen
Alle beoordelingen

"Wederom een uitstekend verlopen verhuur met dit kantoor. Na vertrek huidige huurder kan de nieuwe huurder direct in het appartement zijn intrek nemen. Wederom geen dag leegstand !"

Eigenaar Valeriusstraat 14
TOP