Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Over Ons

Wij zijn uw full-service makelaar in Den Haag!

Exclusief
Wij bieden kwalitatieve woningen aan met een hoog afwerkingsniveau en exclusieve uitstraling.

Oplossingsgericht
Nee is bij ons geen antwoord, wij gaan door tot we de beste deal hebben.

Persoonlijk
Ons team van makelaars kennen alle woningen persoonlijk voor het beste en snelste resultaat te behalen.

Discreet
Zorgvuldigheid en discretie staan bij ons hoog in het vaandel.

Full-service makelaarskantoor

  • Advies over puntentelling
  • Advies voor goedkeuring bank
  • Styling van uw woning
  • Hoge kwaliteit foto’s en tekst
  • NVM huurcontract
  • Zoeken én vinden van de beste match
  • Beheer van uw woning

“Wij hebben op Funda een 9,4 voor klant tevredenheid”

Over ons
Wij zijn een makelaarskantoor in Den Haag bestaande uit gedreven professionals die binnen hun vakgebied tot de besten behoren. Ons aanbod en advies kenmerkt zich door exclusief en kwalitatief vastgoed in combinatie met een persoonlijke en service gerichte verkoopstrategie.

Specialisten
Wij zijn gespecialiseerd in de verschillende facetten van het onroerend goed; verkoop, verhuur, vastgoedmanagement, short stay, taxaties én beleggen. Hierin richten wij ons op zowel professionals als particulieren en opereren in een ijzersterk netwerk.

Met een pragmatische aanpak bewijst The Hague Real Estate Services de diversiteit in de branche en onderscheiden wij ons van de traditionele aanbieders. Wij zijn uw partij in betrouwbaar vastgoedadvies. Los van welke marktsituatie dan ook zullen wij ons differentiëren van de massa op basis van een relatie gedreven en persoonlijk aanpak.

Uw NVM Makelaar
The Hague Real Estate Services is een erkend NVM makelaarskantoor. NVM staat voor Nederlandse Vereniging van Makelaars en taxateurs in onroerende goederen. De NVM is dé makelaarsvereniging voor makelaars. Hierbij zijn zij de grootste van Nederland. De vereniging is opgericht in 1898 en is gevestigd in Nieuwegein. De NVM ondersteunt doelgericht aan de aangesloten makelaars. Hierbij zijn zij werkzaam op ieder marktsegment. Namens de aangesloten makelaars behartigt de NVM de belangen richting de overheid en op politiek gebied. Momenteel zijn er ongeveer 4100 taxateurs en makelaars aangesloten bij het NVM.

 

 

Gecertificeerd
NVM
Funda
NWWI
Vastgoed certificaat
Pararius
9.2 Verhuur - 122 beoordelingen
8.7 Aankoop - 7 beoordelingen
100% Zou deze makelaar aanbevelen
Alle beoordelingen

"Charmante en zakelijk adequate intake met goed advies; snelle en prettige service; verhuurd binnen een week voor een juiste huurprijs aan prettige expats. Prima bemiddelingsbureau!"

Eigenaar Paul Gabriëlstraat 47