Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Over Ons

Full service makelaar in Den Haag!

Exclusief

Wij zijn een Full service Makelaar in Den Haag en bieden kwalitatief goede woningen aan met een hoog afwerkingsniveau en exclusieve uitstraling.

Oplossingsgericht

Nee is bij ons geen antwoord! Wij gaan daarom door tot we de beste deal hebben.

Persoonlijk

Ons team van makelaars kennen alle woningen persoonlijk. Op deze wijze behalen ze het beste en snelste resultaat voor u.

Discreet

De aankoop of verkoop van een woning zijn bijna altijd belangrijke beslissingen in een mensenleven. Daarom staan zorgvuldigheid & discretie bij ons hoog in het vaandel.

Full service makelaar Den Haag

  • Advies over puntentelling.
  • Advies voor goedkeuring bank.
  • Styling van uw woning.
  • Hoge kwaliteit foto’s en tekst.
  • NVM huurcontract.
  • Zoeken én vinden van de beste match.
  • Beheer van uw woning.

Klanttevredenheid

“Wij hebben op Funda een 9,3 gemiddeld voor klanttevredenheid bij het verhuur van woningen”. Het gaat hierbij om 205 beoordelingen.

“Wij hebben op Funda een 8,9 gemiddeld voor klanttevredenheid bij de verkoop van woningen”. Het gaat hierbij om 12 beoordelingen.

De gebruikers van Funda en onze klanten hebben een cijfer gegeven voor zaken zoals bijvoorbeeld: lokale marktkennis, deskundigheid, service & begeleiding & prijs & kwaliteit.

Full service Makelaar Den Haag

Wij zijn een Full service makelaarskantoor in Den Haag. Bij ons werken gedreven professionals, die binnen hun vakgebied tot de besten behoren. Ons aanbod en advies kenmerkt zich door exclusief en kwalitatief vastgoed in combinatie met een persoonlijke en service gerichte verkoopstrategie.

Specialisten in onroerend goed

Wij zijn gespecialiseerd in de verschillende facetten van het onroerend goed; zoals bijvoorbeeld verkoop, verhuur, vastgoedmanagement, short stay, taxaties én beleggen. Hierin richten wij ons op zowel professionals als particulieren. Daarnaast opereren wij in een ijzersterk netwerk.

Met een pragmatische aanpak bewijst The Hague Real Estate Services de diversiteit in de branche. Daarmee onderscheiden wij ons van de traditionele aanbieders. Wij zijn uw partij in betrouwbaar vastgoedadvies. Los van welke marktsituatie dan ook, zullen wij ons namelijk onderscheiden van de massa op basis van een relatie gedreven en persoonlijk aanpak.

Full service makelaar Den Haag, The Hague Real Estate Services, Rental agent The Hague

The Hague Real Estate Services is een erkend NVM makelaarskantoor in Den Haag. NVM staat voor Nederlandse Vereniging van Makelaars en taxateurs in onroerende goederen. De NVM is dé makelaarsvereniging voor makelaars. Hierbij zijn zij de grootste van Nederland. De vereniging is opgericht in 1898 en is gevestigd in Nieuwegein. De NVM ondersteunt doelgericht aan de aangesloten makelaars. Hierbij zijn zij werkzaam op ieder marktsegment. Namens de aangesloten makelaars behartigt de NVM de belangen richting de overheid en op politiek gebied. Momenteel zijn er ongeveer 4100 taxateurs en makelaars aangesloten bij het NVM.

Full service makelaar Den Haag

Gecertificeerd
NVM
Funda
NWWI
Vastgoed certificaat
Pararius
9.2 Verhuur - 122 beoordelingen
8.7 Aankoop - 7 beoordelingen
100% Zou deze makelaar aanbevelen
Alle beoordelingen

"Charmante en zakelijk adequate intake met goed advies; snelle en prettige service; verhuurd binnen een week voor een juiste huurprijs aan prettige expats. Prima bemiddelingsbureau!"

Eigenaar Paul Gabriëlstraat 47
TOP