Vastgoedmanagement – Beheer

Voor vastgoedmanagement kunt u ook terecht bij The Hague Real Estate Services uit Den Haag. Wij nemen u desgewenst al uw vastgoedmanagement uit handen. Wij zijn een full service, betrouwbare en deskundige partner met vele jaren ervaring in dit segment van de huurmarkt.

Vastgoedmanagement Den Haag en omstreken

The Hague Real Estate Services gelooft in flexibiliteit en een pragmatische aanpak, zowel richting beleggers als huurders. Ook voor één woning staan we voor u klaar in Den Haag, Wassenaar en Voorburg.

 

full service makelaar Den Haag, makelaar Den Haag

Vastgoedmanagement in al zijn facetten

Wij verzorgen het technisch, financieel en commercieel beheer van uw woning.

Bij het technisch beheer reageren wij op technische klachten van huurders en coördineren wij de afhandeling hiervan.

Bij financieel beheer zorgen wij dat de huur wordt betaald. We voeren de huuradministratie en zijn het aanspreekpunt voor administratieve vragen van huurders. Het adequaat reageren op klachten is een belangrijke basis van goed vastgoedbeheer, maar wij gaan verder.

Bij commercieel beheer onderhouden we een pro actieve relatie met uw huurder. Periodiek bezoeken wij de woning en houden zo de vinger aan de pols voor wat betreft de staat van onderhoud van de woning. Tevens ontvangen wij de huuropzeggingen, waardoor wij uw woning, indien gewenst, spoedig op de markt kunnen zetten.

Makelaar Den Haag inhuren

The Hague Real Estate Services is een full service makelaarskantoor in de regio Den Haag. De eigenaren van deze NVM makelaar uit Den Haag zijn Manon de Lange en Walther Stokman. Bij ons werken ervaren en gedreven professionals, die binnen hun vakgebied tot de besten behoren. Ons aanbod en advies kenmerkt zich door exclusief en kwalitatief vastgoed in combinatie met een persoonlijke en service gerichte verkoop- en verhuurstrategie. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een verhuurmakelaar, een verkoopmakelaar of wilt u uw vastgoedbeheer uitbesteden? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Wij staan u graag telefonisch of per e-mail te woord. Ook op onze Facebook pagina en ons Instagram account vindt u meer informatie over onze diensten en ons actuele woningaanbod.

Surf naar deze pagina voor het verhuren of huren van een woning.
Surf naar deze pagina voor het verkopen of kopen van een woning.

Makelaar inschakelen
Hoe kunnen we u helpen? Alle diensten
Huur makelaar Den Haag

Huur Makelaar Den Haag  Huur makelaar en verhuur makelaar The Hague Real Estate Services uit Den Haag staat voor verbinden. En dat verbinden doen we elke dag met passie en volle overtuigin ...

Lees meer
Koop

Verkoopmakelaar - Aankoopmakelaar Den Haag Wij adviseren u om in de drukke maar lastige woningmarkt in de regio Den Haag gebruik te maken van een verkoopmakelaar. Bij het verkopen van een h ...

Lees meer
Vastgoedmanagement – Beheer

Voor vastgoedmanagement kunt u ook terecht bij The Hague Real Estate Services uit Den Haag. Wij nemen u desgewenst al uw vastgoedmanagement uit handen. Wij zijn een full service, betrouwbare ...

Lees meer
1/1
Alle diensten
TOP