Ambassadeur Babyhuis

Makelaar Manon de Lange vertelt…

Makelaar in Den Haag zoekt ook maatschappelijk naar verbinding

Manon de Lange staat met haar verhuurteam van makelaarskantoor The Hague Real Estate Services uit Den Haag voor verbinden. En dat verbinden, doen we elke dag met passie en volle overtuiging. Ook maatschappelijk verbindt NVM makelaar The Hague Real Estate Services. Wij zijn altijd op zoek naar manieren om het leven voor mensen, die het moeilijk hebben, beter te maken. Al is het maar een klein beetje! Onlangs kwamen wij in contact met het Babyhuis. Een non-profit organisatie met op dit moment één huis voor het ondersteunen van moeders bij het moederschap.

Wat doet het Babyhuis?

Stichting het Babyhuis biedt opvang, zorg en begeleiding aan (aanstaande) moeders om hen te ondersteunen bij het moederschap. Er wordt gewerkt aan een veilige hechtingsrelatie tussen moeder en kind en het uiteindelijke doel is, dat zij zelfstandig kunnen wonen in een veilig leefklimaat. Makelaar Den Haag, Verhuurmakelaar Den Haag, Woning verhuren Den Haag, Babyhuis

Ook een Babyhuis in Leiden

Op dit moment is er in Dordrecht één Babyhuis. Afgelopen jaar heeft Manon zich hard gemaakt om stichting het Babyhuis te helpen bij het realiseren van een derde vestiging in Leiden. U begrijpt, om dit te kunnen realiseren is er geld nodig, maar liefst € 100.000,- in dit geval. Zo heeft Manon iedereen – en daarmee bedoelt ze echt iédereen – in haar netwerk benaderd om te doneren. Daarnaast heeft ze een artikel gepubliceerd in een zakenblad, dat wordt uitgegeven in de regio Haaglanden. Dit alles met succes! Een voormalige rooms-katholieke leeszaal naast de Lodewijkskerk in Leiden wordt inmiddels volledig verbouwd. Naar verwachting kunnen de jonge (aanstaande) moeders vanaf medio 2019 worden opgevangen om zo te bouwen aan een stabiele, veilige moeder-kind relatie.

De eigenaresse Manon de Lange uit Den Haag, is ambassadrice van het Babyhuis

Als moeder van twee gezonde kindjes gaat het haar aan haar hart dat er kindjes zijn, die geen warme en veilige startsituatie hebben. Manon zet alles op alles om het Babyhuis die financiële steun te kunnen bieden die het nodig heeft. Dit zodat ook in Leiden en Rotterdam gestart kan worden met dit geweldige project. Zou u ook willen bijdragen aan het realiseren van het Babyhuis? Dat zou geweldig zijn! Hoe mooi is het om bij te kunnen dragen aan een liefdevolle en geborgen omgeving waar eigenlijk iedereen recht op heeft en die voor ons wellicht zo vanzelfsprekend is.

Elke bijdrage helpt. Op www.het-babyhuis.nl kunt u meer informatie vinden over dit fantastische initiatief. Indien u dit project ook wilt steunen, kunt u uw bijdrage doneren via:

Het Babyhuis te Dordrecht NL74RABO0150524196 o.v.v. Manon de Lange

Dank, namens The Hague Real Estate Services, Manon de Lange en het Babyhuis. Lees ook de Blog over Het babyhuis, 5 jaar

Meer lezen over de Beste Makelaar in Den Haag.

Verhuurmakelaar Den Haag, Full service makelaar Den Haag, Rental agent The Hague
Haagse makelaar Manon de Lange
TOP