Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Disclaimer

Makelaar Den Haag

De website www.thehaguerealestate.nl, hierna te noemen thehaguerealestate.nl, verleent je hierbij toegang tot thehaguerealestate.nl. Het publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door thehaguerealestate.nl en derden zijn aangeleverd. Thehaguerealestate.nl behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan jou mededeling te hoeven doen. De informatie op thehaguerealestate.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van thehaguerealestate.nl.

Beperkte aansprakelijkheid

De op thehaguerealestate.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van thehaguerealestate.nl.

In het bijzonder zijn alle prijzen op thehaguerealestate.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij thehaguerealestate.nl. Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van thehaguerealestate.nl, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Full service makelaar The Hague Real Estate Services heeft ook een Privacyverklaring en een Cookie verklaring.

We zijn ook altijd op zoek naar goede Linkbuilding partners.

TOP