Taxatie

Ook voor de taxatie van een huis in Den Haag moet u bij The Hague Real Estate Services zijn.

Taxatie Huis Den Haag

The Hague Real Estate Services uit Den Haag taxeert particuliere woningen in Den Haag, Voorburg & Wassenaar. Wij richten ons op kwalitatief goede taxaties tegen een goede prijs.

Tevens maken wij taxatie rapporten op voor:

 • Bedrijfsruimtes
 • Kantoren
 • Woningcomplexen
 • Beleggingsprojecten
 • Winkels

Bij iedere taxatie krijgt u een rapport op maat. Wij garanderen, dat iedere taxatie die door ons wordt uitgevoerd, door banken wordt erkend. Dit komt doordat The Hague Real Estate Services uit Den Haag is aangesloten bij het NWWI. Wij gebruiken dan ook de eisen van het NWWI voor een kwalitatieve taxatie.

Taxatie Huis Den Haag, Makelaar Den Haag

Nederlandse Woning Waarde Instituut (NWWI)

NWWI staat voor Nederlandse Woning Waarde Instituut. Dit instituut keurt de taxatierapporten die opgemaakt zijn door aangesloten taxateurs. Het NWWI controleert of de taxaties volgens de juiste richtlijnen worden opgesteld. Dit betekent, dat iedere partij weet waar hij aan toe is, wanneer er een taxatie wordt gedaan, die erkend is door het NWWI. Deze taxaties zijn namelijk betrouwbaar en objectief. Alleen taxateurs, die aan de hoge eisen van het NWWI voldoen, kunnen zich aansluiten. Momenteel zijn er ongeveer 4500 taxateurs aangesloten bij dit Instituut.

Hoe werkt het taxeren van een huis in Den Haag?

Een taxatie is een inschatting van de verkoopwaarde van een huis door een onafhankelijke deskundige, meestal een makelaar. Je huis laten taxeren door een makelaar levert een goed beeld op van de werkelijke waarde van jouw woning.

Taxatie huis Den Haag – een makelaar let op het volgende

Wanneer je je huis door een makelaar laat taxeren, weet je dus wat de marktwaarde van de woning is. Om de waarde van je woning zo exact mogelijk te bepalen, houdt de makelaar onder meer rekening met de volgende zaken:

 • De staat van onderhoud van de woning
 • De inhoud en oppervlakte
 • De constructie en kwaliteit van de bouwmaterialen
 • De ligging, omgeving en voorzieningen
 • Eventueel energiebesparende maatregelen
 • De mate van isolatie
 • Het type huis (vrijstaand, rijtjeshuis e.d.)

Om zelf een idee te krijgen van de waarde van jouw huis, kan je een account aanmaken op Funda en gebruik maken van de volgende tool: https://www.funda.nl/woningwaarde/

Makelaar Den Haag

Taxatie huis Den Haag: snelste makelaar

Als u een woning wilt laten taxeren, proberen wij dit zo snel mogelijk te doen. Als u op een werkdag een aanvraag doet, proberen wij altijd binnen 24 uur telefonisch contact met u te zoeken. Een van onze NRVT gecertificeerde taxateurs zal dan informatie inwinnen en waar nodig meteen een afspraak maken om uw huis te laten taxeren in Den Haag. Wanneer het taxatiemoment is geweest, beginnen zij direct met het opstellen van het taxatierapport. Het streven is binnen 5 dagen het rapport in zijn geheel naar u toe te sturen. Voor een taxatie in Den Haag bent u hier dus op het goede adres. The Hague Real Estate Services werkt volgens de nieuwste regels op het gebied van waardebepaling van een huis.

Wilt u na de taxatie van uw woning, uw bestaande woning verkopen of een nieuwe woning kopen?

Surf dan naar de koop en verkoop van uw woning pagina.

Meer lezen over de taxatie van een woning

Makelaar Den Haag inhuren

The Hague Real Estate Services is een Full Service makelaarskantoor in de regio Den Haag. De eigenaren van deze NVM makelaar uit Den Haag zijn Manon de Lange en Walther Stokman. Bij ons werken ervaren & gedreven professionals, die binnen hun vakgebied tot de besten behoren. Ons aanbod en advies kenmerkt zich door exclusief en kwalitatief vastgoed in combinatie met een persoonlijke en service gerichte verkoop- en verhuurstrategie. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een verhuurmakelaar, een verkoopmakelaar of wilt u uw vastgoedbeheer uitbesteden? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Wij staan u graag telefonisch of per e-mail te woord. Ook op onze Facebook pagina en ons Instagram account vindt u meer informatie over onze diensten en ons actuele woningaanbod.

 

 

 

 

Hoe kunnen we u helpen? Alle diensten
Huur

The Hague Real Estate Services staat voor verbinden. En dat verbinden doen we elke dag met passie en volle overtuiging. Hiervoor staan wij iedere ochtend met liefde op. Een betrouwbare huurd ...

Lees meer
Koop

Bij het verkopen van een huis gaat het om de verbinding tussen twee partijen. Dit is dan ook de reden dat er een Verkoopmakelaar bemiddelt bij de verkoop. Verkoopmakelaar Den Haag Full ser ...

Lees meer
Beheer

Voor vastgoedmanagement kunt u ook terecht bij The Hague Real Estate Services uit Den Haag. Wij nemen u desgewenst al uw vastgoedmanagement uit handen. Wij zijn een full service, betrouwbare ...

Lees meer
1/1
Alle diensten
TOP