Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Short Stay Verhuur

Den Haag is een internationale stad met jaarlijks veel buitenlandse bezoekers. Bezoekers voor zaken, studie of plezier. The Hague Real Estate Services biedt voor deze mensen aan de Wassenaarseweg in Den Haag uitstekende Short Stay appartementen. Wij regelen wat tijdens een kort verblijf nodig kan zijn. Het gevoel van thuis, maar dan in Den Haag!

Een super locatie voor expats, goed bereikbaar vanaf de snelweg en met openbaar vervoer. Het hoofdkantoor van Shell en diverse charmante winkelstraten liggen op loopafstand evenals Park Clingendael, een van de mooiste parken van den haag. Tevens bevinden zich in de directe omgeving voldoende scholen en sportverenigingen.

Het gebouw beschikt over een gemeenschappelijke ruimte die gebruikt wordt om tal van activiteiten voor expats te organiseren.

Wij bieden volledig gemeubileerde en ingerichte studio’s en appartementen, beschikbaar voor flexibele perioden vanaf drie tot zes maanden. De appartementen zijn zorgvuldig geselecteerd, voorzien van alle denkbare gemakken, en voldoen aan de hoge kwaliteit van The Hague Real Estate Services.

De studio’s beschikken over een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet en zijn verder ingericht met lounge set met TV, een kleine eethoek, een dubbel bed en voldoende kastruimte. De nette keukens beschikken over een koelkast, en een oven en kookplaat.

De appartementen zijn net zo goed uitgerust en beschikken over één of twee extra slaapkamers.

Hoe kunnen we u helpen? Alle diensten
Huur

Het verhuurteam van The Hague Real Estate Services staat voor verbinden. En dat verbinden doen we elke dag met passie en volle overtuiging. Hier staan wij iedere ochtend met liefde voor op. ...

Lees meer
Koop

Bij het verkopen van een huis gaat het om de verbinding tussen twee partijen. Dit is dan ook de reden dat er ook een verkoopmakelaar bemiddelt bij de verkoop. Naast de activiteiten als ve ...

Lees meer
Beheer

Voor het beheer van uw vastgoed kunt u terecht bij The Hague Real Estate Services. Wij nemen u desgewenst alle zorg uit handen. Wij zijn een relatiegerichte, betrouwbare en deskundige partne ...

Lees meer
1/1
Alle diensten