Short Stay Verhuur

Kort verblijf in Den Haag

Short stay is het verhuren van een woning voor een kortere periode. Short stay is iets, wat in Den Haag veel voorkomt. Den Haag is een internationale stad met jaarlijks veel buitenlandse bezoekers. Bezoekers komen naar Den Haag voor zaken, studie of plezier. Short stay verhuur is dus met name aantrekkelijk voor zakenmensen en toeristen.

Short stay Den Haag

The Hague Real Estate Services biedt voor deze mensen aan de Wassenaarse weg in Den Haag uitstekende Short Stay appartementen. Wij regelen, wat tijdens een kort verblijf in Den Haag nodig kan zijn. Het gevoel van thuis, maar dan in Den Haag!

Short stay, Full Service Makelaar Den Haag, Makelaar Den Haag, Makelaars Den Haag, NVM Makelaar

NVM Makelaar The Hague Real Estate Services is ook actief in het Short Stay verhuur segment.

Short stay op een prachtige locatie

Een super locatie voor expats, goed bereikbaar vanaf de snelweg en met het openbaar vervoer. Het hoofdkantoor van Shell en diverse charmante winkelstraten liggen op loopafstand. Ook wandelen in Park Clingendael, een van de mooiste parken van Den Haag behoort tot de mogelijkheden. Tevens bevinden zich in de directe omgeving voldoende scholen en sportverenigingen.

Short stay in een kwalitatief goed appartement of studio

Het gebouw beschikt over een gemeenschappelijke ruimte, die gebruikt wordt om tal van activiteiten voor expats te organiseren. Wij bieden volledig gemeubileerde en ingerichte studio’s en appartementen, beschikbaar voor flexibele perioden van bijvoorbeeld drie tot en met zes maanden. De appartementen zijn zorgvuldig geselecteerd en voorzien van alle denkbare gemakken. Ze voldoen aan de hoge kwaliteit van The Hague Real Estate Services.

De studio’s beschikken bijvoorbeeld over een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Ze zijn verder ingericht met bijvoorbeeld een lounge set met TV, een kleine eethoek, een dubbel bed en voldoende kastruimte. De nette keukens beschikken over een koelkast, een oven en een kookplaat. De appartementen zijn net zo goed uitgerust en beschikken over één of twee extra slaapkamers.

Beste Verhuurmakelaar Den Haag

Wij slagen er constant in om onze klanten keer op keer te verrassen met een goede huurwoning of met het verhuren van hun woning. Onze klanten waarderen dit met een ruime 9. Daar zijn we bijzonder trots op.

8 redenen waarom u in Den Haag een verhuurmakelaar moet inschakelen.

Makelaar Den Haag

Expat The Hague

Verhuurmakelaar The Hague Real Estate Services uit Den Haag verhuurt vele mooie luxe afgewerkte woningen en appartementen aan expats in Den Haag, Wassenaar en Voorburg. Daar hebben we twee interessante blogs over geschreven.

Makelaar Den Haag inhuren

The Hague Real Estate Services is een full service makelaarskantoor in de regio Den Haag. De eigenaren van deze NVM makelaar uit Den Haag zijn Manon de Lange en Walther Stokman. Bij ons werken ervaren en gedreven professionals, die binnen hun vakgebied tot de besten behoren. Ons aanbod en advies kenmerkt zich door exclusief en kwalitatief vastgoed in combinatie met een persoonlijke en service gerichte verkoop- en verhuurstrategie. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een verhuurmakelaar, een verkoopmakelaar of wilt u uw vastgoedbeheer uitbesteden? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Wij staan u graag telefonisch of per e-mail te woord. Ook op onze Facebook pagina en ons Instagram account vindt u meer informatie over onze diensten en ons actuele woningaanbod.

Makelaar inschakelen
Hoe kunnen we u helpen? Alle diensten
Huur makelaar Den Haag

Huur Makelaar Den Haag  Huur makelaar en verhuur makelaar The Hague Real Estate Services uit Den Haag staat voor verbinden. En dat verbinden doen we elke dag met passie en volle overtuigin ...

Lees meer
Koop

Verkoopmakelaar - Aankoopmakelaar Den Haag Wij adviseren u om in de drukke maar lastige woningmarkt in de regio Den Haag gebruik te maken van een verkoopmakelaar. Bij het verkopen van een h ...

Lees meer
Vastgoedmanagement – Beheer

Voor vastgoedmanagement kunt u ook terecht bij The Hague Real Estate Services uit Den Haag. Wij nemen u desgewenst al uw vastgoedmanagement uit handen. Wij zijn een full service, betrouwbare ...

Lees meer
1/1
Alle diensten
TOP