Koop

Bij het verkopen van een huis gaat het om de verbinding tussen twee partijen. Dit is dan ook de reden dat er een Verkoopmakelaar bemiddelt bij de verkoop.

Verkoopmakelaar Den Haag

Full service makelaar The Hague Real Estate Services uit Den Haag adviseert en ondersteunt u graag bij de verkoop van uw woning in Den Haag en omstreken.

Makelaar Den Haag, Verkoopmakelaar Den Haag

The Hague Real Estate Services uit Den Haag heeft ook zeer ervaren verkoopmakelaars in dienst.

Aankoopmakelaar Den Haag

Naast de activiteiten als verkoopmakelaar is The Hague Real Estate Services in Den Haag, Wassenaar & Voorburg ook actief als aankoopmakelaar. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan hulp bij de zoektocht naar de juiste woning in Den Haag, hulp bij onderhandeling en de begeleiding van bezichtigingen. Ook in onze rol als aankoper verbinden wij de juiste partijen aan elkaar. Naast haar activiteiten als verkoopmakelaar is The Hague Real Estate Services ook actief als inkoopmakelaar. Hij zal je helpen bij je zoektocht naar het vinden van het beste huis in Den Haag en omgeving, hulp bij onderhandeling en het begeleiden van bezichtigingen. In onze rol als koper verbinden we ook de juiste partijen.

De professionals in ons team zijn al tientallen jaren actief op de investeringsmarkt. Met deze kennis werken wij met u samen om de optimale beleggingsstrategie uit te zetten. Bij ons bent u verzekerd van discretie, betrouwbaarheid en professionaliteit, ongeacht het vraagstuk. Het belangrijkste is echter dat u en uw wensen centraal staan.

Verkoopmakelaar Den Haag 

Bij de verkoop van een huis gaat het om de verbinding tussen twee partijen; de verkoper en de koper. Dit is de reden dat een aankoopmakelaar bemiddelt in de verkoop. De aankoopmakelaar bepaalt samen met de verkoper de catalogusprijs. Hij zal de markt onderzoeken, uw huis vergelijken met vergelijkbare huizen en deze feiten combineren met uw wensen. Wilt u een snelle verkoop, of heeft u juist de tijd? Dit is allemaal belangrijk. De aankoopmakelaar  bezoeken met potentiële kopers, brengt deze in contact met andere instanties en onderhandelt namens u over de beste deal.

Benieuwd naar ons koop aanbod? Kijk eens naar de volgende woningen in de verkoop.

Wilt u misschien uw woning laten taxeren? Surf dan naar de taxatie  pagina.

Wil je meer lezen over het kopen of verkopen van een huis?

Op de website van Funda is een aparte pagina met allerlei informatie over over bijvoorbeeld bezichtigingen, verbouwen en de hypotheek.

 

 

 

 

Hoe kunnen we u helpen? Alle diensten
Huur

The Hague Real Estate Services staat voor verbinden. En dat verbinden doen we elke dag met passie en volle overtuiging. Hiervoor staan wij iedere ochtend met liefde op. Een betrouwbare huurd ...

Lees meer
Koop

Bij het verkopen van een huis gaat het om de verbinding tussen twee partijen. Dit is dan ook de reden dat er een Verkoopmakelaar bemiddelt bij de verkoop. Verkoopmakelaar Den Haag Full ser ...

Lees meer
Beheer

Voor vastgoedmanagement kunt u ook terecht bij The Hague Real Estate Services uit Den Haag. Wij nemen u desgewenst al uw vastgoedmanagement uit handen. Wij zijn een full service, betrouwbare ...

Lees meer
1/1
Alle diensten
TOP