Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Koop

Bij het verkopen van een huis gaat het om de verbinding tussen twee partijen. Dit is dan ook de reden dat er een Verkoopmakelaar bemiddelt bij de verkoop.

Verkoopmakelaar Den Haag

Full service makelaar The Hague Real Estate Services uit Den Haag staat adviseert en ondersteunt u graag bij de verkoop van uw woning in Den Haag en omstreken.

Verkoopmakelaar Den Haag, Makelaar Den Haag

Aankoopmakelaar Den Haag

Naast de activiteiten als verkoopmakelaar is The Hague Real Estate Services ook actief als aankoopmakelaar. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan hulp bij de zoektocht naar de juiste woning in Den Haag, hulp bij onderhandeling en de begeleiding van bezichtigingen. Ook in onze rol als aankoper verbinden wij de juiste partijen aan elkaar.

De professionals achter The Hague Real Estate Services zijn bovendien al decennia lang actief in de beleggingsmarkt. Op basis van deze ervaring werken wij met u samen om de optimale beleggingsstrategie te benaderen. Voor alle vraagstukken die u heeft, bent u bij ons verzekerd van discretie, betrouwbaar- en vakkundigheid. Het belangrijkste is echter, dat u en uw wensen bij ons centraal staan.

Wilt u misschien uw woning laten taxeren? Surf dan naar de Taxatie huis Den Haag pagina.

Verkoopmakelaar Den Haag inhuren

The Hague Real Estate Services is een Full Service makelaarskantoor in de regio Den Haag. De eigenaren van deze NVM makelaar uit Den Haag zijn Manon de Lange en Walther Stokman. Bij ons werken ervaren & gedreven professionals, die binnen hun vakgebied tot de besten behoren. Ons aanbod en advies kenmerkt zich door exclusief en kwalitatief vastgoed in combinatie met een persoonlijke en service gerichte verkoop- en verhuurstrategie. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een Aankoopmakelaar of een Verkoopmakelaar in Den Haag en omstreken of wilt u uw vastgoedbeheer uitbesteden? Neem dan contact met ons op op tel 070-2141077 of tel 06-21874097. Ook op onze Facebook pagina en ons Instagram account vindt u meer informatie over onze diensten en ons actuele woningaanbod.

Wil je meer lezen over het kopen of verkopen van een huis?

Op de website van Funda is een aparte pagina met allerlei informatie over over bijvoorbeeld bezichtigingen, verbouwen en de hypotheek.

 

 

 

 

Hoe kunnen we u helpen? Alle diensten
Huur

The Hague Real Estate Services staat voor verbinden. En dat verbinden doen we elke dag met passie en volle overtuiging. Hiervoor staan wij iedere ochtend met liefde op. Een betrouwbare huurd ...

Lees meer
Koop

Bij het verkopen van een huis gaat het om de verbinding tussen twee partijen. Dit is dan ook de reden dat er een Verkoopmakelaar bemiddelt bij de verkoop. Verkoopmakelaar Den Haag Full ser ...

Lees meer
Beheer

Voor Vastgoedmanagement kunt u ook terecht bij The Hague Real Estate Services. Wij nemen u desgewenst al uw Vastgoedmanagement uit handen. Wij zijn een full service, betrouwbare en deskundig ...

Lees meer
1/1
Alle diensten
TOP