Koop

Verkoopmakelaar – Aankoopmakelaar Den Haag

Wij adviseren u om in de drukke maar lastige woningmarkt in de regio Den Haag gebruik te maken van een verkoopmakelaar. Bij het verkopen van een huis gaat het om de verbinding tussen twee partijen. Schakel daarom altijd een verkoopmakelaar in, die bemiddelt bij de verkoop. De verkoopmakelaar weet wat een huis zoals dat van u kan opleveren. Daarnaast is hij in staat om objectief de onderhandelingen in te gaan. Zonder een emotionele band onderhandelt hij voor u de best mogelijke prijs uit.

Verkoopmakelaar Den Haag

Full service makelaar The Hague Real Estate Services adviseert en ondersteunt u graag bij de verkoop van uw woning in Den Haag en omstreken.

Aankoopmakelaar Den Haag

Naast de activiteiten als verkoopmakelaar in Den Haag, Wassenaar en Voorburg is The Hague Real Estate Services ook actief als een NVM aankoopmakelaar. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan ondersteuning bij de zoektocht naar de juiste woning in Den Haag, hulp bij onderhandeling en de begeleiding van bezichtigingen. Ook in onze rol als aankoopmakelaar verbinden wij de juiste partijen aan elkaar.

Naast haar activiteiten als verkoopmakelaar is The Hague Real Estate Services ook actief als aankoopmakelaar. The Hague Real Estate helpt u graag bij uw zoektocht naar het vinden van het beste huis in Den Haag en omgeving, hulp bij onderhandeling en het begeleiden van bezichtigingen. In onze rol als koper verbinden we ook de juiste partijen. De professionals in ons team zijn al tientallen jaren actief op de investeringsmarkt. Met deze kennis werken wij met u samen om de optimale beleggingsstrategie uit te zetten. Bij ons bent u verzekerd van discretie, betrouwbaarheid en professionaliteit, ongeacht het vraagstuk. Het belangrijkste is echter, dat u en uw wensen centraal staan.

Verkoopmakelaar Den Haag 

Bij de verkoop van een huis gaat het om de verbinding tussen twee partijen; de verkoper en de koper. Dit is de reden dat een aankoopmakelaar bemiddelt in de verkoop. De aankoopmakelaar bepaalt samen met de verkoper de catalogusprijs. Hij zal de markt onderzoeken, uw huis vergelijken met vergelijkbare huizen en deze feiten combineren met uw wensen. Wilt u een snelle verkoop, of heeft u juist de tijd? Dit is allemaal belangrijk. De aankoopmakelaar  bezoeken met potentiële kopers, brengt deze in contact met andere instanties en onderhandelt namens u over de beste deal.

Benieuwd naar ons koop aanbod? Kijk eens naar de volgende woningen.

Verkoop aanbod

Taxatie huis Den Haag

Wilt u misschien uw woning laten taxeren? Surf dan naar de taxatie pagina. The Hague Real Estate is lid van het NWWI, dat staat voor ‘Het Nederlands Woning Waarde Instituut’. Het NWWI, keurt rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe, dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld.

 

Makelaar inschakelen

 

 

 

 

Hoe kunnen we u helpen? Alle diensten
Huur makelaar Den Haag

Huur Makelaar Den Haag  Huur makelaar en verhuur makelaar The Hague Real Estate Services uit Den Haag staat voor verbinden. En dat verbinden doen we elke dag met passie en volle overtuigin ...

Lees meer
Koop

Verkoopmakelaar - Aankoopmakelaar Den Haag Wij adviseren u om in de drukke maar lastige woningmarkt in de regio Den Haag gebruik te maken van een verkoopmakelaar. Bij het verkopen van een h ...

Lees meer
Vastgoedmanagement – Beheer

Voor vastgoedmanagement kunt u ook terecht bij The Hague Real Estate Services uit Den Haag. Wij nemen u desgewenst al uw vastgoedmanagement uit handen. Wij zijn een full service, betrouwbare ...

Lees meer
1/1
Alle diensten
TOP